Η κατάσταση των Χριστοφή, Μιχαΐλοφ και Δημητρίου

Αυτή είναι η κατάσταση με τους τρεις τραυματίες στην Ομόνοια, Χριστοφή, Μιχαΐλοφ και Μάριο Δημητρίου, εν όψει του ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΛ για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Αρχικά, για τον Χριστοφή, αν και την περασμένη Παρασκευή προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, κρίθηκε πως θα εμπεριείχε ρίσκο η χρησιμοποίησή του στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, γι' αυτό και δεν αγωνίστηκε. Εάν βγάλει τις προπονήσεις χωρίς προβλήματα αυτή τη βδομάδα, πιθανότατα θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα με την ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο στο Τσίρειο.

Τώρα, όσον αφορά τον Μιχαΐλοφ, ο Βούγλαρος τερματοφύλακας προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς για τέσσερις ημέρες, μετά από αποχή περίπου τεσσάρων βδομάδων. Κρίθηκε πως δεν ήταν αγωνιστικά έτοιμος για να χρησιμοποιηθεί στο ντέρμπι αιωνίων, γι' αυτό και ο Χριστοδούλου πήρε ξανά φανέλα βασικού. Ο Ιβάιλο Πέτεφ θα αξιολογήσει μέσα από τις επόμενες προπονήσεις το πότε θα τον συμπεριλάβει στην εντεκάδα.

Η κατάσταση του Μάριου Δημητρίου θα αξιολογείται καθημερινά, αφού προ ημερών ένιωθε ακόμη ενοχλήσεις λόγω του χτυπήματος που έχει στη μέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα