Η ιατρική διάγνωση για την κατάρρευση του Καλού

Ο Σάμουελ Καλού κατέρρευσε στην αναμέτρηση της Μπορντό κόντρα στη Μαρσέιγ στη Μασσαλία, όμως το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου γνωστοποίησε στους συμπαίκτες του ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και το περιστατικό οφείλεται σε προσωρινή ζάλη του ποδοσφαιριστή.

Ο Νιγηριανός επιθετικός περίμενε την εκτέλεση φάουλ του Ντμιτρί Παγέτ όταν σωριάστηκε στο έδαφος, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση συμπαικτών και αντιπάλων, που σχημάτισαν τείχος γύρω του. Οι γιατροί των "γιρονδίνων" έσπευσαν

για τις πρώτες βοήθειες και ο 23χρονος διεθνής σηκώθηκε λίγο αργότερα. Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς τον έκανε αλλαγή με τον Ρεμί Ουντέν και, αποχωρώντας, ο Καλού είχε στο κεφάλι του μία παγοκύστη.

"Η μικρή αδιαθεσία του Καλού μας τρόμαξε λίγο. Είναι σοκαριστικό. Αναπόφευκτα σκεφτήκαμε αυτό που συνέβη με τον Κρίστιαν Έρικσεν, αλλά δεν θέλαμε να το ζήσουμε μπροστά μας. Όλη η ομάδα φοβήθηκε. Είμαστε χαρούμενοι για τον Καλού, όλα είναι καλά. Αυτό είναι το σημαντικό. Σύμφωνα με τον γιατρό, ήταν μία απλή αδιαθεσία. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα ξέρουμε άμεσα", δήλωσε ο Ουντέν στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από το παιχνίδι στο "Βελοντρόμ", που έληξε ισόπαλο 2-2.

Πηγή: Sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα