«Είμαι ηγέτης, θα τους ενθαρρύνω, δεν θα τους αδικώ»

Η Τσέλσι ανακοίνωσε, ως γνωστόν, την επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στο "Στάμφορντ Μπριτζ" μέχρι το 2026, έπειτα από επτά χρόνια που αποχώρησε για λογαριασμό της Έβερτον.

Ο Βέλγος διεθνής επιθετικός παραχώρησε την Δευτέρα (16/8) την πρώτη του επίσημη συνέντευξη ως παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης. Μεταξύ άλλων τόνισε πως ύστερα από 10 χρόνια, όταν και φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα των μπλε, μπορεί να ηγηθεί της ομάδας του.

"Νιώθω πιο ολοκληρωμένος. Προσπάθησα να βελτιώσω όλα τα σημεία που χρειάζεται ένας επιθετικός

και θέλω να συνεχίσω να βελτιώνω τις μικρές λεπτομέρειες. Είμαι ηγέτης αλλά και ένας παίκτης της ομάδας που προσπαθεί να κάνει όλους να νιώσουν άνετα. Όταν ήμουν στην Ίντερ και ήμουν αρχηγός της εθνικής ομάδας του Βελγίου, φρόντισα να έχουν όλοι αυτοπεποίθηση και να ξέρουν τι να κάνουν", ανέφερε ο Λουκάκου και πρόσθεσε:

"Όταν υπάρχει μια δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι, μπορούν να στηριχτούν σε μένα. Θα ενθαρρύνω πάντα τους συμπαίκτες μου, δεν θα τους αδικώ. Προσπαθώ να παραμείνω θετικός και να βεβαιωθώ ότι κερδίζουμε το παιχνίδι γιατί αυτό είναι πάντα το πιο σημαντικό πράγμα.

Θέλω απλώς να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει και να είμαι διαθέσιμος τόσο για τον προπονητή όσο και για τους συμπαίκτες μου. Θέλω να βεβαιωθώ ότι νιώθουν άνετα και μπορούν να στηριχτούν σε εμένα σε όποια κατάσταση κι αν βρισκόμαστε".

Πηγή: Sport24

Keywords
Τυχαία Θέματα