Η φωνή σου μετρά: Τι γνωρίζεις για την Πολιτική Συνοχής;

Η τηλεόραση του Σίγμα σε συνεργασία με το SigmaLive και το Centre for Social Innovation ξεκινούν την υλοποίηση ενός νέου προγράμματος χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση με τίτλο «Κτίζοντας μία Καλύτερη Ευρώπη: Ο ρόλος της Πολιτικής Συνοχής». Το έργο υλοποιείται από την 1η Σεπτεμβρίου 2020 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου 2021.

Πάντα πρωτοπόροι και ενεργοί σε Ευρωπαϊκά ζητήματα, οι εταίροι του προγράμματος, με επικεφαλής την τηλεόραση του Σίγμα,

 στοχεύουν στην ενημέρωση του ευρέως κοινού στην Κύπρο για την Πολιτική Συνοχής και τον ρόλο της στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών. Ταυτόχρονα, σκοπός τους προγράμματος είναι η ενθάρρυνση της συμμετοχής των πολιτών στη διαμόρφωση της Πολιτικής Συνοχής και των μελλοντικών της προτεραιοτήτων καθώς και στη δημιουργία ενός δημόσιου διαλόγου γύρω από την Πολιτική Συνοχής με τη συμμετοχή πολιτών, ακαδημαϊκών και φορέων άσκησης πολιτικής.

Στο καινοτόμο αυτό έργο, η φωνή σου μετρά! Μπες στο SigmaLive και απάντησε σ’ένα σύντομο ερωτηματολόγιο για την Πολιτική Συνοχής (βλ. screenshots πιο κάτω). Οι απαντήσεις σου θα βοηθήσουν την ομάδα έργου στη διαμόρφωση της καμπάνιας των επόμενων μηνών και στην πληρέστερη κάλυψη της Πολιτικής Συνοχής, ανάλογα και με τις δικές σου ανάγκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα