Η Ελληνική Τράπεζα σταθερά δίπλα στις επιχειρήσεις

Νetworking cocktail event στην Αγία Νάπα για τους επιχειρηματικούς πελάτες

Σε μια περίοδο γεμάτη από προκλήσεις για τις κυπριακές επιχειρήσεις η Ελληνική Τράπεζα διοργάνωσε networking cocktail event για τους επιχειρηματικούς πελάτες της, στο Event Center στην Μαρίνα Αγίας Νάπας την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 με σύνθημα “For us, your business is personal”.

Παραβρέθηκαν περισσότεροι

από 250 πελάτες και συνεργάτες της Τράπεζας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να μοιραστούν εμπειρίες, συζητώντας για τις προκλήσεις και τις δραστηριότητές τους . Οι κυπριακές επιχειρήσεις αποτελούν τον καταλύτη της κυπριακής οικονομίας, ωστόσο η αβεβαιότητα και το οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων χρόνων, κάνουν το έργο τους ιδιαίτερα δύσκολο. Για να διασφαλίσουν τη βιωσιμότητά τους οφείλουν να αναπτύσσονται διαρκώς, να ανανεώνουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα και να είναι ευέλικτες στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς.

Απευθυνόμενος στους επιχειρηματικούς πελάτες, ο Ανώτατος Διευθυντής Τραπεζικής της Ελληνικής Τράπεζας, κ. Φοίβος Στασόπουλος, τόνισε ότι η Ελληνική Τράπεζα έχει υιοθετήσει την προσέγγιση του  “Customer First”! «Μια συνεχής προσπάθεια να σας εξυπηρετήσουμε, όσο καλύτερα γίνεται, προσθέτοντας αξία, κάνοντας το κάτι έξτρα, κτίζοντας διαχρονικές και αληθινές σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού, στα εύκολα και στα δύσκολα! Θέλουμε να είμαστε η πρώτη και ιδανικά η μόνη σας επιλογή», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως είπε, η Ελληνική Τράπεζα αλλάζει και εξελίσσεται. «Κτίζουμε σε γερές, σταθερές βάσεις, με πυλώνες τα κεφάλαια και τη ρευστότητα, με επαγγελματικό αλλά και φιλικό ανθρώπινο δυναμικό. Συνεχίζουμε μαζί, χάρη στην προτίμηση που  μας δείχνετε», πρόσθεσε.

Στην Ελληνική Τράπεζα ο Τομέας  Επιχειρήσεων είναι ένας σημαντικός πυλώνας της στρατηγικής της και θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την Κυπριακή οικονομία, τις μικρομεσαίες αλλά και τις μεγάλες επιχειρήσεις, ενισχύοντας την ταχύτητα και την ποιότητα της εξυπηρέτησης που προσφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελληνική Τράπεζα,elliniki trapeza