Καταλά: «Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι αν θέλουμε πρόκριση»

Δηλώσεις στο επίσημο match programme παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα, Νταβίντ Καταλά, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Άλκμααρ στο ΓΣΠ (19:45), για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης:

• Αμάν τετράδα!

• «Ήταν θέμα χρόνου να βελτιωθούμε. Δεν υπάρχει χαμένο παιχνίδι για μας»

Αναλυτικά:

Αναλυτικά: 

«Γεια σας φίλες και φίλοι του Απόλλωνα, μετά από δύο μήνες παρουσίας μου στην ομάδα και 11 αγώνες έχουμε διαπιστώσει ότι η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Η

αυτοπεποίθηση που κτίζεται μετά από κάθε επιτυχία είναι πολύ σημαντική γι' αυτό που θέλουμε να πετύχουμε και η νίκη απέναντι στην Ανόρθωση ήταν βοηθητική προς αυτό! Είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς και για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα μετά από αυτή την επιτυχία αλλά δεν εφησυχαζόμαστε.

Ο αγώνας με την Αζ Άλκμααρ είναι εντελώς διαφορετικός, άλλη διοργάνωση σε ψηλότερο επίπεδο. Για να πετύχουμε θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι. Στην Ολλανδία είχαμε πολύ καλή εμφάνιση αλλά όταν αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο τα λάθη στοιχίζουν. Τίποτα δεν μένει ασυγχώρητο στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Απόψε είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε ακόμη καλύτερα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το σημερινό παιχνίδι αποτελεί την τελευταία μας ευκαιρία για πρόκριση στην επόμενη φάση. Αν δεν κερδίσουμε είναι σχεδόν αδύνατο να περάσουμε. Παρόλα αυτά θα πιστεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν θα τα παρατήσουμε.

Θα αγωνιστούμε με την ίδια φιλοσοφία και με σκεπτικό να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη κατοχή της μπάλας. Όσο έχουμε τη μπάλα, τότε είναι λιγότερες οι ευκαιρίες που θα δημιουργήσει ο αντίπαλος. Πιστεύουμε ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι η κατοχή της μπάλας. Με περισσότερη κατοχή, είναι πιο πιθανό να δημιουργήσουμε φάσεις για γκολ και να κερδίσουμε. Καλή μας επιτυχία!».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καταλά,katala