Η διαρροή της Παρί που ενόχλησε τον Εμπαπέ

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο Παρίσι μετά την... διαρροή ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθειμένη να... στείλει στην κερκίδα τον Κιλιάν Μπαπέ αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του, παρά να τον πουλήσει στην Ρεάλ. Κάτι που σίγουρα δεν άρεσε στο περιβάλλον του Γάλλου άσου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «AS» οι παράγοντες της γαλλικής ομάδας δείχνουν αποφασισμένοι να τραβήξουν στο σχοινί στα άκρα, αν ο Μπαπέ δεν επεκτείνει την συνεργασία με το συμβόλαιο του να τελειώνει το 2022. Και είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν

να φύγει ως ελεύθερος αφού δεν έχουν καμία διάθεση να τον πουλήσουν στην Ρεάλ και μάλιστα σκέφτονται να τον αφήσουν εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τότε.

Αυτή η... διαρροή ενόχλησε τον Γάλλο άσο, σύμφωνα με το περιβάλλον του, αν και ο ίδιος έχει δώσει αρκετές αφορμές στο παρελθόν ότι επιθυμεί να φύγει από την Παρί με προορισμό την Ρεάλ. Όπως το 2017 όταν σε έγγραφα από τα «Football Leaks» αναφέρεται ότι ο Μπαπέ είχε συμφωνήσει με την Ρεάλ, με την μεταγραφή να φτάνει τα 214 εκ. ευρώ, νούμερο στο οποίο είχε... μπει και η Εφορία του ποδοσφαιριστή, με την Παρί τότε να προσφέρει 180 εκ. ευρώ (χωρίς Εφορία). Όμως η μεταγραφή χάλασε γιατί η Ρέαλ είχε δημιουργήσει μία... τριπλέτα με Κριστιάνο, Μπέιλ και Μπενζεμά, ενώ ο Μπαπέ ζητούσε 12 εκ. ευρώ τον χρόνο, ποσό που θα... διέλυε την μισθολογική κλίματα στην ομάδα της Μαδρίτης και θα δημιουργούσε προβλήματα.

Η Παρί λοιπόν δείχνει διατεθειμένη να μην αφήσει τον Μπαπέ να φύγει για την Ρεάλ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα, κρατώντας τον ακόμα και εκτός αγώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα