Η Relax Pools & Gardens επέλεξε το Soft1 ERP

Η Relax Pools &Gardens Ltd, πρωτοπόρος και ηγέτιδα επιχείρηση κατασκευής ποιοτικών πισινών στην κυπριακή αγορά, επέλεξε την κορυφαία λύση ERP της SoftOne (μέλος του Ομίλου Olympia Group) για την ολοκληρωμένη υποστήριξη των business δραστηριοτήτων της.

Η Onset Solutions, επίσημος

συνεργάτης της SoftOne Κύπρου, προχώρησε στην επιτυχημένη υλοποίηση του Soft1 ERP, ενοποιώντας το σύνολο των λειτουργιών της Relax Pools &Gardens (από την εμπορική και οικονομική διαχείριση έως το CRM και τη μισθοδοσία) σε ένα σύγχρονο σύστημα μηχανογράφησης, το οποίο προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση κόστους και χρόνου, καλύτερο project management και βέλτιστη αξιοποίηση πόρων.

Η λειτουργία του Soft1 ERP βοηθάει την επιχείρηση να διαχειρίζεται επιτυχώς τα έργα κατασκευής και συντήρησης πισινών και εξωτερικών χώρων, παρέχοντας στα στελέχη της ολοκληρωμένη εικόνα για τη διάρκεια, το κόστος και την κερδοφορία καθενός project χωριστά. Ενσωματώνοντας χρήσιμα εργαλεία διαχείρισης έργων όπως task management και timesheets, η ενότητα CRM επιτρέπει στη Relax Pools &Gardens να καταγράφει αναλυτικά και να τιμολογεί κάθε επιμέρους εργασία ενός project, βάσει των συνολικών ωρών και υλικών που έχουν δαπανηθεί στο πλαίσιο αυτής.

Σε πλήρη διασύνδεση με τρίτα συστήματα και εφαρμογές, το Soft1 ERP επιταχύνει δραστικά την εκτέλεση των έργων που αναλαμβάνει η επιχείρηση, εξαλείφοντας πλήρως την ανάγκη διπλών χειροκίνητων καταχωρίσεων, καθώς και την τήρηση δεδομένων σε μεμονωμένα φύλλα εργασίας.

Σχετικά με τη SoftOne: Η SoftOne Technologies ΑΕ, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia (συμφερόντων Πάνου Γερμανού), ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών business software. Δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική και επιλεγμένες διεθνείς αγορές, αριθμώντας ήδη ένα πελατολόγιο 15.000 και πλέον επιχειρήσεων, καθώς κι ένα διευρυμένο δίκτυο 300+ εξειδικευμένων συνεργατών. Παράλληλα, διαθέτει θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και τη Ρουμανία για την προώθηση των δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η SoftOne κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά παροχής λύσεων μηχανογράφησης στο Cloud, με περισσότερες από 2.500 εγκαταστάσεις. Με μακρόχρονη εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία και βαθύτερη γνώση της αγοράς, η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, βοηθώντας τους πελάτες της να αλλάξουν τον τρόπο που κάνουν τη δουλειά τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη SoftOne, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα