Η KPMG συμμετείχε στο 3ο Διακοινοτικό Επιχειρηματικό Φόρουμ

Η KPMG Κύπρου συμμετείχε στο 3ο Διακοινοτικό Επιχειρηματικό Φόρουμ (Inter-Communal Business Mixer), το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Σπίτι της Συνεργασίας. Το Inter-Communal Business Mixer είναι μια πρωτοβουλία που διοργανώνεται από τη δικοινοτική πλατφόρμα CyprusInno, που στοχεύει στην ενίσχυση των σχέσεων

και της συνεργασίας όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται στο επιχειρηματικό οικοσύστημα της Κύπρου, ενθαρρύνοντας, μεταξύ άλλων, τη διζωνική επιχειρηματικότητα.

Η KPMG Κύπρου εκπροσωπήθηκε από τον κ. Παγκράτιο Βανέζη, Διοικητικό Σύμβουλο και επικεφαλής της ομάδας KPMG Enterprise and Startups Κύπρου, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει για τις προοπτικές της κυπριακής επιχειρηματικότητας και συνεργασίας. Μεταξύ άλλων, ο κ. Βανέζης δήλωσε: «η επιχειρηματικότητα μπορεί να δημιουργήσει γέφυρες συνεργασίας στο νησί. Αυτό το φόρουμ δημιουργεί μια ιδανική ευκαιρία για να συναντηθούμε, να συνδεθούμε και να συζητήσουμε κοινές ευκαιρίες καθώς και προκλήσεις που μας φέρνουν μαζί και πώς αυτές μπορούν να ξεπεραστούν. Συγχαρητήρια στην CyprusInno, ήδη προσβλέπουμε στο επόμενο».

Το φόρουμ συγκέντρωσε γύρω στους 100 Κύπριους και άλλους επιχειρηματίες διάφορων ηλικιών που δραστηριοποιούνται σε όλο το νησί, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ανάπτυξης διαχρονικών επιχειρηματικών σχέσεων και παρέχοντας το χώρο για δικτύωση, παρουσίαση καινοτόμων έργων και ανταλλαγή ιδεών.

Keywords
Τυχαία Θέματα