Μαθητές επισκέφθηκαν την KPMG Κύπρου την «Ημέρα Νεολαίας»

Στα πλαίσια του θεσμού Youth Action Day που διοργανώνεται από την Αγγλική Σχολή Λευκωσίας, η KPMG Κύπρου φιλοξένησε στα γραφεία της στη Λευκωσία 26 μαθητές της 6ης τάξης της Αγγλικής Σχολής, στις 30 Ιανουαρίου, 2018.

Αρχικά οι μαθητές παρακολούθησαν ένα σύντομο σεμινάριο το οποίο εστίαζε στην ενίσχυση των δεξιοτήτων επικοινωνίας και παρουσίασης. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι μαθητές χωρίστηκαν σε μικρές ομάδες και κατανεμήθηκαν σε διάφορα τμήματα του οίκου

(Markets, Internal Human Resources, Legal, Local Tax, Audit, Financial Risk Management, Internal Risk Management and Deal Advisory), προκειμένου να παρακολουθήσουν και να εμπλακούν στην καθημερινή εργασία του προσωπικού της KPMG.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν και να ζήσουν από κοντά την εργασιακή εμπειρία σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον και να διαμορφώσουν άποψη στο κατά πόσο αυτό ανταποκρίνεται στις προσωπικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες τους. Το έμπειρο προσωπικό της KPMG Κύπρου ενθάρρυνε τους νεαρούς να εκφράσουν τις ιδέες τους, να θέσουν ερωτήσεις και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την εμπειρία τους.

Στα πλαίσια της επίσκεψης οι μαθητές και η KPMG προχώρησαν σε εισφορά ύψους €1000 στο κοινωφελές ίδρυμα Sophia Foundation, για στήριξη ορφανοτροφείου στην Κένυα. Ως KPMG Κύπρου, συγχαίρουμε την αξιέπαινη δράση των μαθητών και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στους μελλοντικούς τους στόχους.

Keywords
Τυχαία Θέματα