Γκολάρα στο Φέγενοορντ-Χέρενφέν (video)

Στον αγώνα που έκλεισε την 20η αγωνιστική στην Ολλανδία ανάμεσα στη Φέγενοορντ και τη Χέρενφέν το βράδυ της Πέμπτης (28/1) μπήκε, ίσως, το γκολ της χρονιάς από τον Ανάς Άχαμπαρ της γηπεδούχου ομάδας.

Το βράδυ της Πέμπτης (28/1), στην τελευταία αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής, η Φέγενοορντ υποδέχτηκε τη Χέρενφέν και ο Ανάς Άχαμπαρ της γηπεδούχου έβαλε, ίσως, το γκολ της χρονιάς στην Ολλανδία.

Η 11η Χέρενφεν ταξίδεψε στο Ρότερνταμ για να αντιμετωπίσει την 3η Φέγενοορντ

με σκοπό να σταματήσει το σερί των 3 εκτός έδρας αγώνων με ήττες. Πρώτη άνοιξε το σκορ η φιλοξενούμενη ομάδα με τον Χενκ Φέρμαν στο 39ο λεπτό. Ο επιθετικός της Χέρενφέν είχε να σκοράρει από τον Οκτώβρη.

Στο 71ο λεπτό οι κάμερες έδειχναν σε επανάληψη τον τραυματισμό ενός παίκτη της Φέγενοορντ και όταν επέστρεψαν στη δράση, αποτύπωσαν ένα φανταστικό γκολ. Ο Ανάς Άχαμπαρ της γηπεδούχου στόπαρε τη μπάλα με το στήθος, μέσα στη μεγάλη περιοχή, και σκόραρε με ένα υπέροχο ψαλιδάκι. Το τελευταίο γκολ του Ολλανδο-Μαροκινού ήταν την τελευταία αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν και πάλι εναντίον της ίδιας ομάδας. Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό στην ομάδα του καθώς στο 84ο λεπτό ο Τζόι φαν ντερ Μπεργκ έδωσε τη νίκη στη Χέρενφέν.

Keywords
Τυχαία Θέματα