To Gοοgle Map εξιχνίασε υπόθεση 10 ετών!

Το Google Map, εξιχνίασε υπόθεση η οποία χρονολογείται εδώ και μια δεκαετία,

Πριν από μια δεκαετία περίπου, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ένας άνδρας με το όνομα Davie Lee Niles, εξαφανίστηκε χωρίς κανένα ίχνος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Μίσιγκαν, το ανησυχητικό στην υπόθεση ήταν το γεγονός πως ο κ. Νiles είχε διαγνωστεί με καρκίνο κάτι το οποίο τον έκανε να υποφέρει από βαριά μορφή κατάθλιψης.

Το Google Maps,

κατάφερε να λύσει το μυστήριο στην υπόθεση μέσω του δορυφορικού προγράμματος του, το οποίο απεικόνιζε την εικόνα ενός αντικειμένου στον πυθμένα μιας λίμνης στο Μίσιγκαν.

Ένας εργολάβος ο οποίος ήταν στην περιοχή επιβεβαίωσε ότι είχε δει την οροφή του οχήματος και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές.

Η αστυνομία με την σειρά της, ήρθε σε επαφή με τους διαχειριστές του Google Map, και αφού ενημερώθηκε για τα στοιχεία που είχαν ανακαλύψει, έστειλε ιατροδικαστική ομάδα στην λίμνη του Μίσιγκαν.

Τα στοιχεία που βρέθηκαν στον πυθμένα της λίμνης του Μίσιγκαν και η εικόνα του αντικειμένου η οποία λήφθηκε από το δορυφορικό πρόγραμμα του Google Map, έδειξαν πως όντως επρόκειτο για το όχημα του κ. Niles.

Πηγή: hithenews.com

Keywords
Τυχαία Θέματα