Για το πρώτο βήμα στην… «καυτή» Τούμπα!

Με όπλο την καλή ψυχολογία από τα τελευταία αποτελέσματα αλλά και την… «καυτή» Τούμπα, ο ΠΑΟΚ αναζητά απόψε το βράδυ (22:05) το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σάλκε, ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στους «16» του Europa League.

Κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι είναι το σημερινό του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε, με τον Δικέφαλο να θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την… ιστορική πρόκριση στους «16» του θεσμού. Αναμφίβολα το έργο των «ασπρόμαυρων» δεν είναι εύκολο, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δηλώνουν έτοιμοι για το πρώτο ραντεβού των ομάδων.

Την ίδια ώρα, ο κόσμος του Δικεφάλου ετοιμάζεται για το… δικό του πάρτι, με την Τούμπα να ετοιμάζεται να φορέσει το ευρωπαϊκό της κουστούμι!

Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Βλάνταν Ίβιτς δεν λείπουν, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Κάνιας, ενώ και ο Πέλκας δεν κατάφερε να προλάβει τη μεγάλη αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά, στην αποστολή της ομάδας βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος συμμετέχει στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

Όσον αφορά τη Σάλκε, η γερμανική ομάδα έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο στην αποστολή της δεν βρισκόταν ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός Ναμπίλ Μπενταλέμπ. Και αυτό διότι αποκλείστηκε από την αποστολή, λόγω μιας γαστρεντερικής λοίμωξης που τον ταλαιπωρεί.

Παράλληλα, στην Τούμπα αναμένεται να βρίσκονται και περίπου 1200 φίλαθλοι της, με τον Μάρκους Βάιντσιρλ να ετοιμάζει ενδεκάδα με σύστημα 3-5-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα