Φυλάκιο στην Αθηένου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος, προσφέροντας δώρα

Φυλάκιο στην Αθηένου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος, ο οποίος προσέφερε δώρα τα οποία είχαν ζητήσει και ήταν αναγκαία για τους στρατιώτες.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς στην περιοχή Αθηένου, συναντήθηκε με τον Διοικητή και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές στους αξιωματικούς και στρατιώτες του φυλακίου. Ο κ. Καρεκλάς πρόσφερε εκ μέρους του Δήμου δώρο ένα καναπέ και μια πολυθρόνα,

σύμφωνα με τις ανάγκες που είχαν δηλωθεί από τους στρατιώτες που υπηρετούν στο φυλάκιο.

Ο Δήμαρχος «ευχαρίστησε τον Διοικητή και όλους τους στρατευμένους για την παρουσία και τη βοήθειά τους στην Αθηένου και πρόσθεσε ότι ο Δήμος ήταν και θα είναι στο μέλλον δίπλα τους σε ό,τι χρειασθούν. Ταυτόχρονα εξέφρασε στους στρατιώτες που υπηρετούν στην Αθηένου τις ευχές του Δήμου για Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά και Χαρούμενο, Ευτυχισμένο και Υγιές το νέο έτος».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από την πλευρά του ο Διοικητής «ευχήθηκε Χρόνια Πολλά με Υγεία και Καλές Γιορτές εκ μέρους όλων, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη στήριξη που τους παρέχουν κάθε χρόνο».

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα