Πυροβολισμοί στην Πράγα: Εξουδετερώθηκε ο δράστης - Αρκετοί οι νεκροί (ΒΙΝΤΕΟ)

Για νεκρούς και τραυματίες από πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα κάνει λόγο η τσεχική αστυνομία. O δράστης «εξουδετερώθηκε» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τσεχίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των Χριστουγέννων η πόλη «βουλιάζει» απο τουρίστες.

Το προσωπικό του Πανεπιστημίου ανέφερε νωρίτερα ότι υπάρχουν πυροβολισμοί εντός του κτιρίου, σύμφωνα με email που στάλθηκε προς τους φοιτητές από τη διοίκηση του Πανεπιστημίου του Καρόλου. «Μην μετακινηθείτε…κλειδώστε τα γραφεία σας», έγραφε στο email.

dir="ltr" lang="qme">#prague pic.twitter.com/Z3VBx22uao

— drowned fish (@abacmwa) December 21, 2023

«Με βάση τις αρχικές πληροφορίες μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες στο σημείο», τόνισε η αστυνομία.

Με ανακοίνωσή της, η αστυνομία ενημερώνει: «Προτρέπουμε τους πολίτες να μην παραμείνουν στην περιοχή και να μην βγουν από το σπίτι. Η επέμβαση της αστυνομίας βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη»

‼️#Shooting at a university in the center of #Prague, #CzechRepublic. Prague According to media reports, the attacker used a long-barreled weapon with optics. There are reports of casualties and injuries.

At the moment, the entire Jan Palach Square and the surrounding area are… pic.twitter.com/dDw30wdUP6

Voice of Europe
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Sigma Live