Φόνος Ρηγαίνης:"Κάθε Κυριακή τσακώνονται μεθυσμένοι"- "Δεν πιστεύω,επέθανε"

Αυτοψία στην οδό Ρηγαίνης πραγματοποίησε το ΣΙΓΜΑ, ένα 24ωρο μετά την διάπραξη της στυγερής δολοφονίας. Όπως δεικνύει και βίντεο που δημοσιεύει το SigmaLive, της δολοφονίας είχε προηγηθεί καταδίωξη του θύματος.

Καταστηματάρχες που μίλησαν στο ΣΙΓΜΑ δήλωσαν ότι δεν νιώθουν ασφάλεια στην περιοχή ενώ θέτουν ζήτημα αύξησης των πεζών περιπολιών της Αστυνομίας.

«Ξένοι μεθυσμένοι, δεν βλέπουμε

Αστυνομία και δεν νιώθουμε ασφάλεια. Μαζεύονται κάθε Κυριακή σε ομάδες, κτυπούν ο ένας τον άλλον και τρέχουν μεθυσμένοι. Την Κυριακή θεωρούμε πρέπει να έχει Αστυνομία», αναφέρει καταστηματάρχης.

«Δεν νιώθουμε ασφάλεια. Βλέπουμε Αστυνομία μόνο μέσα στα αυτοκίνητα. Στην χώρα μου οι αστυνομικοί περπατούν με όπλα, σου παρέχουν ασφάλεια. Εδώ δεν βλέπουμε κάτι παρόμοιο. Κάθε Κυριακή απόγευμα μετά τη δύση του ήλιου πάντα υπάρχει ένα περιστατικό», αναφέρει δεύτερος, μιλώντας στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ.

«Αγαπάμε την Κύπρο είναι όμορφη. Αλλά δεν νιώθουμε ασφάλεια. Δουλεύουμε εδώ… ο άνδρας μου δουλεύει εδώ. Δεν υπάρχει ασφάλεια», δηλώνει γυναίκα.
Ένας εκ των δυο υπόπτων (ο δεύτερος καταζητείται), τελεί από το μεσημέρι υπό οκταήμερη κράτηση.

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, μετά από πληροφορία που δόθηκε χθες στην Αστυνομία ο ύποπτος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι σε δωμάτιο ακατοίκητου κτηρίου στην οδό Αριστείδου. Αφού επιβεβαιώθηκαν τα στοιχεία του και ότι αντιλαμβάνεται την ελληνική ο ύποπτος ανέφερε προφορικά στους αστυνομικούς, «δεν ήθελα να τον σκοτώσω». Σε σωματική έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στο παντζάκι του παντελονιού του ένας σουγιάς.

Ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς, «είναι με αυτό που τον μαχαίρωσα, δεν ήθελα να κάμω πρόβλημα». Στην κατοχή του εντοπίστηκαν 14 καλαμάκια με λευκή κρυστάλλινη ουσία. Ακολούθησε η σύλληψή του και με τη βοήθεια διερμηνέα είπε ότι, «δεν πιστεύω, επέθανε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φόνος Ρηγαίνης Κάθε Κυριακή, #45 Δεν,fonos rigainis kathe kyriaki, #45 den