LIVE/ Φονικό Στροβόλου:Τα τεκμήρια ξετυλίγουν το ματωμένο κουβάρι

Ενώπιον Κακουργιοδικείου και πάλι σήμερα οι 4 κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό του Στροβόλου.

Κατά την σημερινή διαδικασία αναμένεται να παρουσιαστούν κι άλλα τεκμήρια. Συνολικά όπως αναφέρθηκε κατά την προηγούμενη δικάσιμο υπάρχουν 163 τεκμήρια.

Συνολικά υπάρχουν 111 μάρτυρες και 77 εξ αυτών είναι παραδεκτοί. Κατά την προηγούμενη δικάσιμο, ο χειριστής των τεκμηρίων, αστυφύλακας στο ΤΑΕ

Λευκωσίας παρουσίασε ενώπιον Δικαστηρίου δεκάδες τεκμήρια. Αυτό που προκάλεσε αναστάτωση εντός του χώρου, ήταν τα ματωμένα ρούχα του αδικοχαμένου ζεύγους.

Κατηγορούμενοι είναι ο Λοΐζος Τζιωνής, φερόμενος ως εγκέφαλος τους εγκλήματος, ο ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού, Μάριος Χατζηξενοφώντος και η συμβία του Λοίζου Τζιωνή Σάρα Σιαμς.

Όλοι έχουν δηλώσει μη παραδοχή και στις επτά συνολικά κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και που αφορούν στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων.

Σημειώνεται ότι το Δικαστήριο κατά την περασμένη δικάσιμο απέρριψε το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης της Σιαμς για αλλαγή κατηγορητηρίου.

Το SigmaLive θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις από την σημερινή διαδικασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα