Φανούριος: «Περάσαμε δύσκολα, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη νίκη του Απόλλωνα επί του Ολυμπιακού και για τον κόσμο της ομάδας. 

Οι τοποθετήσεις του Φανούριου:

«Είναι αλήθεια πως περάσαμε δύσκολα για πολλά θέματα, κυρίως για το αγωνιστικό κομμάτι. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Μετά το λάθος της φυγής Αυγουστή και μετά τη διόρθωση του λάθους, έδειξε με το καλημέρα πως η ομάδα μπορεί να επιστρέψει. Δημιουργήσαμε 11 τελικές σκοράραμε 3 φορές.

Κρατάμε τους 3 βαθμούς και την καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Είχαμε και τις κακές μας στιγμές». 

«Δεν γίνονται λάθη για να βλάψεις την ομάδα. Από την άλλη, από τη στιγμή που αντιληφθήκαμε το λάθος, δεν υπήρχε περίπτωση να βάλει τον εγωισμό του πάνω από την ομάδα, κυρίως ο πρόεδρος που ξοδεύει ώρες και εκατομμύρια για την ομάδα. Ήμασταν υποχρεωμένοι και καταδικασμένοι να το διορθώσουμε». 

«Ο Απολλωνίστας δεν θέλει κάλεσμα για να έρθει. Αγαπά παθολογικά την ομάδα του. Σίγουρα μας κατέκριναν και μας επικρίνουν συνεχώς τις περισσότερες φορές έχοντας δίκαιο. Δεν υπάρχει ομάδα χωρίς πίεση και κόσμος που να θέλει το κακό της ομάδας του. Αφήνουμε στο περιθώριο τα άσκοπα και βελτιώνουμε την ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε χθες στο γήπεδο. Έχει πάρα πολύ καιρό να δούμε τέτοιο κόσμο. Θα επαναφέρουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αρμόζει». 

Keywords
Τυχαία Θέματα