Η ΙΚΕΑ υποδέχεται τον Οκτώβριο με νέες σειρές και προϊόντα

Με Σκανδιναβικές επιρροές, μινιμαλιστικό ύφος, έντονα χρώματα αλλά και την αρμονική συνύπαρξη του παραδοσιακού με το μοντέρνο, τα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ έρχονται να δώσουν στο σπίτι μας μια Φθινοπωρινή διάθεση και να δημιουργήσουν ένα «ζεστό» και φιλόξενο περιβάλλον.

Ανάμεσα στα νέα προϊόντα θα βρείτε καλύμματα μαξιλαριών και μαξιλαροθήκες, κουρτίνες υπνοδωματίου, βρεφικά λευκά

είδη, ένα χαλί από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET, μια περιστρεφόμενη καρέκλα, η οποία ταιριάζει και στην τραπεζαρία, αλλά και κεραμικά, είδη σερβιρίσματος και προσόψεις κουζίνας.

Ανανεώστε το υπνοδωμάτιό σας με τις νέες κουρτίνες υπνοδωματίου SANELA, σε βελούδινη υφή, οι οποίες εμποδίζουν το περισσότερο φως να μπει στον χώρο και προσφέρουν ιδιωτικότητα.

Συμβάλλετε κι εσείς στις προσπάθειες για ένα βιώσιμο μέλλον, επιλέγοντας το νέο χαλί SPORUP με πυκνό, χαμηλό πέλος, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα PET μπουκάλια. Χρησιμοποιώντας τα απορρίμματα ως πηγή ενέργειας ερχόμαστε πιο κοντά σε ένα μέλλον με βιώσιμες πρακτικές.

Εάν είστε από τους ανθρώπους που εργάζονται στην τραπεζαρία, τότε η περιστρεφόμενη καρέκλα ODGER είναι ιδανική για εσάς. Επιπρόσθετα, τα υλικά και το σχέδιό της ταιριάζουν απόλυτα με την καρέκλα τραπεζαρίας ODGER και δεν χρειάζονται εργαλεία για τη συναρμολόγησή της! Ακόμα ένα προϊόν της ΙΚΕΑ που δημιουργήθηκε με γνώμονα τη βιωσιμότητα αφού είναι φτιαγμένη από ανανεώσιμο ξύλο και ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τα είδη σερβιρίσματος STRIMMIG, με επιρροές από τη Σκανδιναβία και την Ιαπωνία, διαθέσιμα σε διαφορετικά χρώματα, είναι ένας απλός και εύκολος τρόπος να ανανεώσετε την τραπεζαρία σας. Προσθέστε μια πινελιά παράδοσης στον χώρο σας με τα κεραμικά GODTAGBAR, μια σειρά ζωγραφισμένη στο χέρι, εμπνευσμένη από παραδοσιακά λειτουργικά αντικείμενα, η οποία περιλαμβάνει βάζα διάφορων μεγεθών και ένα κηροπήγιο.

Προετοιμάστε το υπνοδωμάτιό σας για τον χειμώνα με την παπλωματοθήκη και μαξιλαροθήκη KRATTEN, η οποία έχει πολύχρωμο και χαρούμενο σχέδιο. Συνδυάστε την με τα καλύμματα μαξιλαριών KRATTEN, MALARBORSTE και STJARNTULPAN. Όλα φτιαγμένα από βαμβάκι που προέρχεται από βιώσιμες πηγές καλλιέργειας.

Αφήστε τα παιδιά σας να ταξιδέψουν με την παιδική σειρά UPPTAG που είναι εμπνευσμένη από τα ταξίδια, με σχέδια και σχήματα που θυμίζουν αερόστατο και λεωφορείο.

Υποδεχθείτε το νέο μέλος της οικογένειας, με τα βρεφικά λευκά είδη RODHAKE. Εμπνευσμένα από τα Σουηδικά παραμύθια, περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα για την έλευση του νέου μέλους της οικογένειας, όπως πετσέτα με κουκούλα, υπνόσακο, παπλωματοθήκες από φυσικά υλικά και σεντόνι. Ακόμη, επιλέξτε τον ουρανό της σειράς RODHAKE και κάντε την ατμόσφαιρα στο παιδικό υπνοδωμάτιο, ακόμα πιο μαγευτική.

Ανακαλύψτε όλες τις νέες σειρές στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο ΙΚΕΑ.com.cy

ΙΚΕΑ ζούμε μαζί!

Keywords
Τυχαία Θέματα