Φανούριος ενόψει Ανόρθωσης: "Είναι ντέρμπι τριπλής παραλλαγής"

Εν όψει του εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για...

...το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αυτό που προηγήθηκε με την Πάφο. Είναι ντέρμπι τριπλής παραλλαγής, πρέπει να ανεβάσουμε στροφές, να έχουμε περισσότερη επιθετικότητα απέναντι σε ένα ισάξιο αντίπαλο».

...τα στοιχεία που έλειψαν από τα προηγούμενα παιχνίδια και πρέπει να τα έχει με την Ανόρθωση: «Με την Ανόρθωση μας έλειψε συγκέντρωση σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία. Με την ΑΕΛ

στο κύπελλο ο Απόλλωνας έκανε την καλύτερη εμφάνιση τον τελευταίο μήνα, σίγουρα μας επηρέασε το χαμένο πέναλτι. Με την Πάφο η εμφάνιση ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και απαιτητικοί γιατί πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Προσεγγίζουμε όλα τα παιχνίδια χωρίς να σκεφτόμαστε ότι υπάρχει βαθμολογικό πλεονέκτημα».

...τα οφέλη που θα έχει ενδεχόμενη νίκη: «Δεν σκεφτόμαστε τα οφέλη μιας νίκης πριν από τους τρεις βαθμούς. Με το «αν» θολώνεις το μυαλό σου. Είμαστε πάρα πολύ ήρεμοι, γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και ότι δεν είχαμε τα ιδανικότερα αποτελέσματα τις τελευταίες εβδομάδες, έστω κι αν αγωνιζόμασταν με δυνατές ομάδες».

...την παρουσία κόσμου στην αυριανή προπόνηση: «Αύριο θα έχουμε ανοιχτή προπόνηση, θα έχει αρκετό κόσμο. Περιμένουμε όσους δικαιούμαστε στο γήπεδο. Περιμένουμε ότι θα εξαντληθούν εύκολα τα εισιτήρια».

...τα αγωνιστικά: «Επέστρεψε ο Αυλωνίτης, είναι πιο έτοιμος ο Τζουμ και ο Ογκεντά. Είχαμε το στενάχωρο με τον Κατελάρη. Έχει υποστεί θλάση, θα είναι για περίπου τέσσερις εβδομάδες εκτός. Δεν κοιτάμε τους παροπλισμένους σε αυτό το σημείο αλλά τους ετοιμοπόλεμους. Θα δούμε αν ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς θα είναι στην αποστολή από αυτή την εβδομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φανούριος, Ανόρθωσης, Είναι,fanourios, anorthosis, einai