Καταλά ενόψει ΑΠΟΕΛ: "Το κίνητρο είναι μόνο η νίκη"

Διαβάστε και ακούστε τι θα πει ο τεχνικός της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά για το Κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Αναλυτικά τι είπε: 

Πρώτη τοποθέτηση: «Δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, μετά τη νίκη μας επί της Ανόρθωσης. Η ομάδα είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ

και να πάρει τη νίκη»

Σχόλιο για τον Ιβάν Τρισκόφσκι: «Ο Ιβάν είναι σημαντικός για εμάς. Είναι σημαντικό να βρει την αυτοπεποίθηση του. Σκόραρε, αλλά το κλειδί είναι όλη η ομάδα. Έχουμε 25 παίκτες και αυτό είναι το σημαντικό για εμάς. Να είμαστε όλοι μαζί»

Αν μετά τη νίκη επί της Ανόρθωσης, η ΑΕΚ είναι το δεύτερο φαβορί για τη νίκη: «Αλλάζουν όλα συνεχώς. Πριν από αυτό είμασταν μακριά από το πρωτάθλημα και τώρα είμαστε κοντά. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία για όλα και αυτό προσπαθούμε. Δεν είμασταν η χειρότερη ομάδα πριν κάποιες μέρες ούτε τώρα η καλύτερη»

«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Πρέπει να τα πάρουμε ως τελικούς. Να κρατήσουμε την απόσταση από τον ΑΠΟΕΛ και να μειώσουμε από την κορυφή. Όλα τα παιχνίδια από τώρα θα είναι τελικοί. Είμαι χαρούμενος από τους παίκτες στα τελευταία παιχνίδια. Έδειξαν χαρακτήρα με την Ανόρθωση και αυτό θέλω να συνεχίσουν να δείχνουν »

Τα μηνύματα από τον κόσμο: «Είναι πιο χαρούμενοι μετά τον αγώνα με την Ανόρθωση. Είναι φυσιολογικό αυτό. Αυτή την ενέργεια θέλουμε μέχρι το τέλος. Να έχουμε περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας. Να μας στηρίξουν και στον αγώνα της Κυριακής αλλά και μέχρι το τέλος»

Αν είναι καθοριστικό το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Όλα είναι σημαντικά από έδω και πέρα. Όλοι μπορούν να χάσουν και να κερδίσουν βαθμούς. Για εμας θα είναι τελικός, και όλα τα παιχνίδια θα τα πάρουμε με αυτό τον τρόπο. Είναι αλήθεια πως δεν σκοράραμε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι κίνητρο αυτό. Το κίνητρο είναι η νίκη. Χάσαμε ευκαιρίες και στα δυο παιχνίδια, θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να τους κερδίσουμε»

Σχόλιο για τον Παναδέρο και τα αγωνιστικά του λεπτά: «Δουλεύει σκληρά. Είναι δύσκολο να αγωνιστεί τώρα περισσότερα λεπτά στην ομάδα. Όμως είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν. Είμαι σίγουρος πως θα είναι έτοιμος στη συνέχεια. Το ξέρω γιατί δουλεύει σκληρά»

Μήνυμα για τον κόσμο: «Είναι αλήθεια πως ήμουν παρόν σε μεγάλα ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Θα παλέψουμε στην Αρένα. Είναι η ώρα να είμαστε μαζί και να δουλέψουμε για την ομάδα. Ελπίζω να ζήσουμε στιγμές όπως στα προηγούμενα χρόνια»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καταλά, ΑΠΟΕΛ,katala, apoel