Έξω φρενών οδηγοί ταξί:Μας απειλούσαν Τελωνειακοί σε οδόφραγμα

Έξω φρενών οι οδηγοί ταξί με αφορμή τα «μπλόκα» των Τελωνειακών στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου για εντοπισμό παράνομων καυσίμων στα οχήματά τους.

Νωρίτερα όπως μετέδωσε το SigmaLive είχε προκληθεί ένταση στο οδόφραγμα όταν οδηγός ταξί ερχόμενος από κούρσα στα κατεχόμενα αφού ελέγχθηκε από τους λειτουργούς των Τελωνείων πλήρωσε πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

Στο Μεσημέρι και Κάτι μίλησε σ’ απευθείας

σύνδεση ο ίδιος ο οδηγός ταξί αλλά και ο Παναγιώτης Κυλίλης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστικών ταξί.

Οι οδηγοί καταγγέλλουν στοχοποίηση από το Τελωνείο αφού το μπλόκο επιβάλλεται μόνο στους οδηγούς ταξί κι όχι στους χιλιάδες άλλους οδηγούς που διέρχονται καθημερινά απ’ εκεί. Καταγγέλλουν μάλιστα και απειλές από τελωνειακούς, η συμπεριφορά των οποίων δεν ήταν και η καλύτερη όπως τονίζουν αφού με απειλητικό ύφος είπαν στον οδηγό ταξί, «είτε πληρώνεις το πρόστιμο είτε σου παίρνουμε το αυτοκίνητο».

Ο οδηγός ταξί προχώρησε σε διευθέτηση του προστίμου επί τόπου, προχωρόντας σε παραδοχή ότι έβαλε καύσιμο από τα κατεχόμενα. Η κατηγορία ωστόσο που αντιμετώπιζε ήταν απλά για «κατοχή αφορολόγητου πετρελαίου».

Αναφερόμενοι ωστόσο στις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, ο Πρόεδρος των Αστικών ταξί σημείωσε ότι ο Πρόδρομος Προδρόμου ήταν ξεκάθαρος αφού ανέφερε ότι ήταν ξεκάθαρες οι δηλώσεις «ότι μπορούμε να βάλουμε πετρέλαιο», ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, «ποιον εκπροσωπεί τελικά», σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα