Αλαλούμ με καύσιμα στα οδοφράγματα – Ένταση με οδηγούς ταξί

Αλαλούμ επικρατεί από χθες με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε αρχικά το Τμήμα Τελωνείων για τα παράνομα καύσιμα από τα κατεχόμενα.

Ήδη από χθες τέθηκε σε εφαρμογή η οδηγία του Τμήματος για εντατικοποίηση των ελέγχων στα σημεία διέλευσης τα οποία ελέγχονται από την Δημοκρατία. Οι λειτουργοί του Τμήματος προχωρούσαν σε έλεγχο της στάθμης της βενζίνης των οχημάτων από και προς τις κατεχόμενες περιοχές.

Νωρίς το πρωί σχετική καταγγελία που έφθασε στο SigmaLive από οδηγό ταξί

αναφέρει ότι οι λειτουργοί του Τμήματος τον σταμάτησαν κατά τον ερχομό του από τα κατεχόμενα, στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου και μετά από σχετικό έλεγχο της στάθμης της βενζίνης στο όχημά του, του ανέφεραν ότι είτε θα του επιβληθεί πρόστιμο ύψους 150 ευρώ είτε θα προχωρήσουν σε κατάσχεση του οχήματός του.

Στο Μεσημέρι και Κάτι μίλησε ξανά ο ίδιος ο οδηγός ο οποίος καταγγέλλει στοχοποίηση των οδηγών ταξί από τους Τελωνειακούς.

Προέκυψε, όπως ενημερώνεται το SigmaLive, μικρή ένταση μεταξύ των οδηγών και των αρμοδίων. Οι οδηγοί έκαναν λόγο για αλαλούμ με αφορμή και τις χθεσινές δηλώσεις της Κυβέρνησης για το ζήτημα, διά του Εκπροσώπου της, τις οποίες οι οδηγοί ταξί επικαλούνται. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ανέφερε τα εξής, «Τυχόν έλεγχοι που γίνονται από κρατικές Υπηρεσίες, σχετικά με τη διακίνηση καυσίμων -όπως και άλλων προϊόντων- θα αφορούν μόνο στην αποτροπή της παράνομης εμπορίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα