«Έξω από το σπίτι μας ο έμπορος και δίνει ναρκωτικά» (video)

Κραυγή απόγνωσης στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι και Κάτι», από μάνα, της οποίας ο γιος είναι χρήστης ναρκωτικών και παλεύει χρόνια με αυτό το πρόβλημα.

Η κυρία Μαρία είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» και κατέθεσε το δράμα που περνάει με τον γιο της να είναι εθισμένος στα ναρκωτικά.

Με αφορμή τη συζήτηση γύρω από το νάρκοτεστ, η κυρία Μαρία, με έντονο ύφος, διερωτάται τι μπορεί να προσφέρει το νάρκοτεστ στα άτομα που είναι ήδη εθισμένα.

Τόνισε ότι πρέπει να συλλάβουν τους εμπόρους,

αφού «έρχονται έξω από το σπίτι της και δίνουν ναρκωτικά». Μάλιστα αναφέρει ότι κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση. Σημείωσε δε ότι οι έμποροι ναρκωτικών είναι ηλικίας 18 με 25 ετών. Καταλήγοντας, επεσήμανε ότι πρέπει να δουν το θέμα πιο βαθιά.

Εξάλλου, στο στούντιο βρέθηκε ο Υπεύθυνος οδικής Ασφάλειας Γιώργος Μιλή, ο οποίος εξήγησε τι συμβαίνει κατά τον έλεγχο νάρκοτεστ με τους οδηγούς που είναι ασθενείς και λαμβάνουν φάρμακα.

Όπως ανέφερε, μετά το πρώτο δείγμα, εάν είναι θετικό, μεσολαβούν 7-8 λεπτά για να γίνει το τελικό και σε αυτό το διάστημα ο οδηγός μπορεί να συμπληρώσει έγγραφα με τα φάρμακα που λαμβάνει.

Στη συνέχεια, εάν είναι θετικό το τελικό τεστ, ο οδηγός πρέπει να οδηγηθεί στο τμήμα, ενώ την τελική ένδειξη εάν έχει ληφθεί παράνομη ουσία θα δώσει το Κρατικό Χημείο.

Επίσης, αναφορά έγινε και στα συμπτώματα που λαμβάνει υπόψη ένας αστυνομικός για να διεξάγει νάρκοτεστ.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο οδικής Ασφάλειας, είναι τα κόκκινα μάτια και η επιθετική συμπεριφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα