Φανούριος στο Ράδιο Πρώτο για ντέρμπι και CFA TV (ηχητικό)

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου για το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο Τσίρειο στάδιο. Ο Φανούριος μίλησε και για την καινοτομία της ΚΟΠ, την CFA TV.

Οι δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο:

"Διατηρούμαστε σε εγρήγορση, υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια, ντέρμπι τριπλής παραλλαγής. Είναι ντέρμπι

αμφίρροπο, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Στην έδρα μας, όμως, έχουμε στόχο να κερδίσουμε και να μειώσουμε από την κορυφή. Η ομάδα προσπάθησε πολύ να φτάσει στο ζητούμενο με τη Δόξα, το ξέραμε. Η ουσία είναι ότι πετύχαμε τη νίκη, πήραμε τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Είναι θεωρητικά όλα εικασίες, θα φανούν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχει διάθεση και πάθος να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής. Η ΑΕΚ έχει κάνει μεγάλα άλματα, εδραιώθηκε στους μεγάλους και μέσα από αυτά θα κάνουμε και εμείς υπερπροσπάθεια για να φτάσουμε στη νίκη. Είναι μέσα και ο Μαρτίνες, ο Μακρίδης είναι εκτός, οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι. Απομένουν 2 προπονήσεις, ελπίζουμε να μην προκύψει οτιδήποτε.

Μετά τον Ιανουάριο αγωνιζόμαστε συνεχώς μπροστά σε κατάμεστη δυτική, ευχόμαστε να συμβεί το ίδιο και την Κυριακή.

Για τη CFA TV: "Είναι κινήσεις και αποφάσεις, εξελίξεις που προάγουν το άθλημα, αναβαθμίζουν το προϊόν, παρέχουν τη δυνατότητα σε όλους τους συμπατριώτες μας να παρακολουθούν κυπριακό ποδόσφαιρο σε λογικές τιμές. Πιστεύω ότι αυτές οι καινοτομίες θ' αυξηθούν''.

Keywords
Τυχαία Θέματα