Νέο δρομολόγιο Cobalt από Λάρνακα-Από πού ξεκινούν οι τιμές

Η Cobalt Air ανακοίνωσε ότι εμπλουτίζει το πτητικό της πρόγραμμα από τις 25 Φεβρουαρίου, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα προς την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Άμπου Ντάμπι.

Στο σχετικό Δελτίο Τύπου, αναφέρεται ότι θα πραγματοποιεί τις πτήσεις προς το Άμπου Ντάμπι με το αεροσκάφος της A320, που συμπεριλαμβάνει 12 θέσεις Business Class και 144 οικονομικές θέσεις, και ότι οι τιμές για μονή διαδρομή

Λάρνακα-Αμπου Ντάμπι ξεκινούν από €81.

Ο Andrew Madar, Διευθύνων Σύμβουλος της Cobalt Air, αναφερόμενος στο νέο δρομολόγιο, είπε ότι «αποτελεί στρατηγικό προορισμό τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους επιχειρηματίες της Κύπρου».

Διευκρίνισε ότι το δρομολόγιο προς Άμπου Ντάμπι θα πραγματοποιείται απευθείας από τη Λάρνακα και με ναυλωμένη πτήση από το Χίθροου στο Λονδίνο.

Στο Δελτίο Τύπου αναφέρεται, περαιτέρω, ότι η Cobalt Air πιστοποιήθηκε ως μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) και κατέχει επίσης την παγκόσμια αναγνώριση επιχειρησιακής ασφάλειας IOSA, αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ως η καλύτερη νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς 2017, καθώς έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA για τη γρήγορη επέκταση και τις καινοτόμες υπηρεσίες της.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα