Στο Ελσίνκι για την Επιτροπή Πολιτισμού ο Κώστας Ευσταθίου

Το μέλος της Κυπριακής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), Βουλευτής Κωστής Ευσταθίου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στο Ελσίνκι της Φιλανδίας ως Εισηγητής εκ μέρους της Επιτροπής Πολιτισμού, Επιστήμης και ΜΜΕ της ΚΣΣΕ, για το θέμα της διαμόρφωσης της εκπαίδευσης για τους πολίτες της ψηφιακής εποχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, στo Ελσίνκι, ο κ. Ευσταθίου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας της Φινλανδίας και με την Κοινοβουλευτική

Επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού στο Φινλανδικό Κοινοβούλιο, με τη Σύμβουλο για θέματα Παιδείας στην Εθνική Επιτροπή για την Εκπαίδευση και τον Διευθυντή του Εθνικού Οπτικοακουστικού Ινστιτούτου, στο πλαίσιο των επαφών που θα πραγματοποιήσει με αρμόδιους φορείς και ιδρύματα που δραστηριοποιούνται στους τομείς της έρευνας, της ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Ο κ. Ευσταθίου θα επισκεφθεί νηπιαγωγείο και σχολείο μέσης εκπαίδευσης όπου εφαρμόζονται καινοτόμες μέθοδοι, τόσο για τη διδασκαλία των μαθητών όσο και για την κατάρτιση των εκπαιδευτικών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα