Εξαήμερη κράτηση στον 24χρονο για τον ξυλοδαρμό στην Αγία Νάπα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον τουρίστα, ηλικίας 24 χρόνων από τη Βρετανία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον συμπατριώτη του, επίσης 24 χρόνων.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου ότι τουρίστας μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου με τραύματα στο κεφάλι.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος έφερε

υποσκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου, αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Από εξετάσεις και έρευνες της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του 24χρονου προήλθε από επίθεση που δέχθηκε από ομοεθνή του τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ επέστρεφε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Αγία Νάπα.

Από περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 21χρονου τουρίστα, ο οποίος συνελήφθη και ανακρινόμενος κατονόμασε 24χρονο, επίσης από τη Βρετανία, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 21χρονος τουρίστας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί, ενώ ο 24χρονος παραδέχθηκε ενοχή στην υπόθεση και σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα