Έτσι δρούσαν οι τσαρλατάνοι οδοντίατροι – 9 πλαστά πτυχία!

Μια καλοστημένη επιχείρηση οδοντιατρείου που αποδείχθηκε μούφα ξεσκέπασε η Αστυνομία. Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν εντός Δικαστηρίου, η Αστυνομία έφθασε στα χνάρια ζεύγους που παρίστανε τους οδοντιάτρους, μετά από καταγγελία γραμματέως η οποία δούλευε στην εν λόγω κλινική.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, το 2013 την πλησίασε ο ένας εκ των δυο εργοδοτών της, με σκοπό να της προτείνει να εργαστεί μαζί τους. Αυτή τού είπε, σύμφωνα με την καταγγελία, ότι δεν μπορεί, γιατί δεν έχει τις σπουδές στο αντικείμενο.

Αυτός τής είπε ότι παλιά ήταν πιο εύκολο να αγοράσεις ένα δίπλωμα, παρά να το σπουδάσεις.

Μετά από έρευνες της Αστυνομίας, εντοπίστηκε ότι 3 πτυχία τα οποία παρουσίαζε η γυναίκα ήταν πλαστά, όπως και τα 6 του άνδρα. Τα πλείστα από τα διπλώματα ήταν από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας πήγαν στην κλινική, όπου εντόπισαν την «οδοντίατρο», η οποία, αφού αρνήθηκε τα όσα τής ανέφεραν, είπε ότι έχει χειρουργείο και «μόλις είχε χορηγήσει αναισθητική ένεση».

Και οι δυο οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και θα κρατηθούν για 8 μέρες. Θα ληφθούν περί τις 100 καταθέσεις, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε αρχικό στάδιο. Λόγω του ότι μεγάλος αριθμός των πελατών της οδοντιατρικής κλινικής είναι αλλοδαποί, το έργο της Αστυνομίας θα είναι, όπως λέχθηκε, χρονοβόρο.

Η Αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα από την άρση του τραπεζικού απόρρητου, καθώς και της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα