Έστησαν καρτέρι σε επιχειρηματία στην Πάφο και τον κτύπησαν

Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης σωματικής βλάβης εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Πάφου, σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή του Σίγμα Μάριου Ιγνατίου, μετά από καταγγελία ιδιοκτήτη ψησταριάς ότι σήμερα, νωρίς το πρωί, άγνωστοι, φορώντας κουκούλες τού επιτέθηκαν και τον κτύπησαν.

Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με την καταγγελία, όταν ο παραπονούμενος νωρίς το πρωί, λίγο μετά τις πέντε η ώρα, βγήκε από την πολυκατοικία όπου διαμένει, για να πάει στην επιχείρησή του για δουλειά. Τότε, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ανταποκριτή του Σίγμα, δυο πρόσωπα, φορώντας κουκούλες στο κεφάλι, τού επιτέθηκαν,

τον κτύπησαν τραυματίζοντάς τον στο φρύδι και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας ο οποίος κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία φέρεται να δήλωσε ότι δεν υποψιάζεται κανένα. Να σημειωθεί ότι οι δυο δράστες δεν ζήτησαν από τον επιχειρηματία ούτε λεφτά ούτε του έκλεψαν κάτι. Η Αστυνομία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη σκηνή και εξετάζει την υπόθεση.

Το περιστατικό συνέβη στην είσοδο πολυκατοικίας σε πολυσύχναστη γειτονιά της Πάφου, όπου βρίσκονται καφετέριες, φροντιστήρια, φαρμακεία και αρκετές άλλες υπηρεσίες, κάτι που ίσως βοηθήσει στον εντοπισμό των δραστών μέσα από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα