Οικογένεια Σαββίδη: Μετά το «φεύγουμε για Ρωσία», «ήρθαμε για να μείνουμε» (φωτο)

Με μία ανάρτηση στο Facebook, η Σόνια Σαββίδη, ανιψιά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παίρνει θέση μετά τα γεγονότα που σημάδεψαν τις τελευταίες ημέρες το ελληνικό ποδόσφαιρο, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον οπλοφόρο θείο της.

«Επιζήσαμε από τις σφαγές των Τούρκων.

Επιβιώσαμε στη Σιβηρία της Γεωργίας.

Σταθήκαμε όρθιοι τη δεκαετία του ’90 στη Ρωσία.

Ολα αυτά τα χρόνια ζούσαμε με το όνειρο και με την αγάπη για την Ελλάδα.

Και επειδή τώρα κάποιοι νομίζουν πως με αυτές τις επιθέσεις θα μας αναγκάσουν να φύγουμε…

Ήρθαμε για να μείνουμε.

Εδώ είναι η πατρίδα μας», έγραψε η Σόνια Σαββίδη.

Να σημειωθεί ότι εκτός των άλλων, η Σόνια Σαββίδη είναι και σύζυγος του πρώην γενικού γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Στον γάμο τους δεν βρισκόταν ο Ιβαν Σαββίδης και η απουσία του αυτή είχε σηκώσει πολλές συζητήσεις. Όπως μάλιστα είχε γράψει το contra.gr:

«Αρκετά γράφτηκαν για την απουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το συγκεκριμένο γεγονός, για το οποίο μάλιστα οι ετοιμασίες είχαν ξεκινήσει σχεδόν παράλληλα με τον γάμο του Γιώργου Σαββίδη με την Γιάννα Κουντιάκοβα.

Κάποιοι έκαναν λόγο για «κούραση» του Σαββίδη από την διαδικασία με την δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών. Άλλοι για κάτι «έκτακτο» που ίσως να έτυχε στον Ιβάν…

Υπάρχουν όμως και οι πιο…παρατηρητικοί, με δυνατή μνήμη, οι οποίοι θυμήθηκαν τις φωτογραφίες που σήκωσαν αρκετή σκόνη – ιδιαίτερα στην κοινωνία του ΠΑΟΚ – τον περασμένο Ιούλιο και αφορούσαν την συνύπαρξη του Ανδρέα Παπαμιμίκου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα Χανιά, στο πάρτι γενεθλίων του Γιάννη Κουρτάκη (στενού συνεργάτη – φίλου του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και εκδότη των «Παραπολιτικών»).

Οι φωτογραφίες του Ανδρέα Παπαμιμίκου στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (έστω και μαζί με κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως οι Γεωργιάδης, Βορίδης, Μπακογιάννη) και αυτή με το θερμό τετ-α-τετ που είχαν οι δυο τους, από ότι φάνηκε δεν πρέπει να έχουν περάσει στο… ντούκου ή να ξεχάστηκαν από τον Ιβάν. Άλλωστε στην ευρύτερη οικογένεια του ΠΑΟΚ είχε αναπτυχθεί μεγάλη ίντριγκα για την …» απαγορευτική συνύπαρξη ενός εν δυνάμει μέλους της οικογένειας Σαββίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη».»

The post Οικογένεια Σαββίδη: Μετά το «φεύγουμε για Ρωσία», «ήρθαμε για να μείνουμε» (φωτο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα