Το δικό του Mobile App αποκτά ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Με τη συνεργασία της INTERSPORT η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου αποκτά εφαρμογή για κινητά και tablets, η οποία φιλοδοξεί να φέρει πιο κοντά δρομείς και φιλάθλους

Βαδίζοντας στα χνάρια των μεγαλύτερων δρομικών αγώνων του εξωτερικού, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ αποκτάει τη δική του Εφαρμογή (App) για κινητά τηλέφωνα και tablets.

Πρόκειται για μια μοντέρνα εφαρμογή, φιλική προς τον χρήστη, η οποία είναι συμβατή με λογισμικά iOS και Android και που φιλοδοξεί να φέρει πιο κοντά στον αγώνα τόσο τους δρομείς όσο και τους φιλάθλους, σε Κύπρο και εξωτερικό.

Η Εφαρμογή (App) σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με της INTERSPORT, η οποία θα είναι Χρυσός Χορηγός και στο 12ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος διεξάγεται 17-18 Μαρτίου. Είναι διαθέσιμη στο Google Play και στο https://live.sporthive.com/event/3829 για κινητά με λογισμικό iOS.

«Συνεχής προσπάθεια αναβάθμισης»
«Στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για αναβάθμιση της διοργάνωσης, προχωρήσαμε σε συνεργασία με την INTERSPORT, στη δημιουργία ενός App με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Πρόκειται για μια Εφαρμογή με πολύ μεγάλες δυνατότητες, η οποία ήδη αποκομίζει θετικά σχόλια και πιστεύουμε πως θα φανεί χρήσιμη στα μέλη του δρομικού κινήματος» σχολιάζει ο κ. Ανδρέας Σπύρου, Business Development Manager του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ. Προσθέτει πως «το App της διοργάνωσης εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο δράσεων οι οποίες έχουν ως στόχο τη διεθνή ανάπτυξη του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού και την ανάδειξή του ως ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες δρόμου στη Μεσόγειο».

Το App είναι διαθέσιμο στην αγγλική γλώσσα και παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα εγγραφής στη διοργάνωση. Παρέχονται επίσης όλες οι χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, τα αποτέλεσμα των διαδρομών και ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Live tracking
Μεγάλες είναι οι δυνατότητες του συστήματος live tracking, καθώς ένας χρήστης μπορεί να εντοπίζει πριν την εκκίνηση άλλους δρομείς, ενώ στη διάρκεια της διαδρομής οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο δρομέων που τους ενδιαφέρουν. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η δυνατότητα λήψης selfie φωτογραφίας με διαφορετικά φόντα, ανάλογα με το δρόμο που συμμετέχει κάθε δρομέας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κοινοποίησης της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης στα social media μέσω τυποποιημένου post. Εξαιρετικά χρήσιμη είναι η υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων με push, ειδικά στην περίπτωση ενημερώσεων που πρέπει να κοινοποιηθούν γρήγορα και αποτελεσματικά. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας προπονητικού πλάνου με τη βοήθεια του App, διάρκειας 16-22 εβδομάδων πριν τον αγώνα.

Λίγα λόγια για την INTERSPORT
Η INTERSPORT είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών στον κόσμο, με 5.400 καταστήματα σε 44 χώρες. Η φιλοσοφία της είναι απλή: «Όσο περισσότερο σου αρέσει κάτι, τόσο περισσότερο το κάνεις. Εμείς στηρίζουμε τους πελάτες μας στην προσπάθειά τους να αθληθούν και είμαστε αφιερωμένοι στο να προσφέρουμε τον εξοπλισμό και τα προϊόντα που εξασφαλίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση στον αθλητισμό». Στην INTERSPORT κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους «Sport to the People» φέρνοντας ακόμη περισσότερους ανθρώπους κοντά στον αθλητισμό και είναι πάντα δίπλα σε όσους, όπου κι αν βρεθούν, βλέπουν μια νέα διαδρομή για τρέξιμο, ανεξαρτήτως αν είναι προχωρημένοι, αρχάριοι ή ακόμα και αν τρέχουν για πρώτη φορά.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ διεξάγεται 17-18 Μαρτίου 2018 για 12η συνεχή χρονιά. Είναι διαπιστευμένος από την AIΜS ενώ αποτελεί το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου της ΚΟΕΑΣ. Στη διοργάνωση του 2017 έλαβαν μέρος 15.000 δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.limassolmarathon.com, στο facebook.com/limassolmarathon και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολουθώντας το #RunLimassol.

Keywords
Τυχαία Θέματα