Ερμής: Να κερδίσει και να ξεφύγει

H πρωτιά του β' ομίλου αποτελεί κίνητρο για τον Ερμή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση της Δευτέρας με τη Νέα Σαλαμίνα στο Στάδιο Αμμόχωστος θα είναι μια ευκαιρία για να αυξήσει τη διαφορά στους εφτά βαθμούς και να καταστεί πλέον το μεγάλο φαβορί και να μπορέσει να υλοποιήσει τον στόχο που έθεσε. Άλλωστε στους ποδοσφαιριστές έχει σταλεί το μήνυμα ότι θα πρέπει να παρουσιάζονται με σοβαρότητα και θέληση στους αγώνες μέχρι την

ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Σίγουρα η πρωτιά του ομίλου δεν είναι και το πιο ισχυρό κίνητρο, όμως είναι στόχος που θα πρέπει να υλοποιηθεί.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Κορμπεράν δεν υπολογίζει στον τραυματία Μπενγκά, ενώ πολύ πιθανόν στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα να πάρουν χρόνο συμμετοχής και νεαροί ποδοσφαιριστές. Είναι μια ευκαιρία, άλλωστε, για να δώσουν αγωνιστικά λεπτά σε κάποιους νεαρούς, ώστε να δείξουν εάν μπορούν να υπολογίζονται και να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

Προγραμματισμός

Όσον αφορά τον προγραμματισμό, σίγουρα ο στόχος της διοίκησης είναι ο Ερμής να παρουσιαστεί πιο ισχυρός στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ήδη κάποιες σκέψεις γίνονται για ορισμένους ποδοσφαιριστές. Οι προσπάθειες όμως θα αρχίσουν ουσιαστικά με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Με πρώτο κεφάλαιο αυτό της τεχνικής ηγεσίας, αφού είναι γνωστό ότι δεν είναι σίγουρο ακόμη εάν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Κορμπεράν. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Σίγουρα θα είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό και, στη συνέχεια, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα