Σκέψεις και κινήσεις για τον προγραμματισμό

Ανόρθωση
Απρόοπτο προέκυψε με τον Κολούνγκα που χάνει τον αγώνα με την ΑΕΛ

Στην Ανόρθωση σίγουρα δεν περιμένουν να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, για να αρχίσουν τις προσπάθειες για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως δήλωσε χθες ο πρόεδρος της «Μεγάλης Κυρίας» Ανδρέας Παντελή, ήδη, άρχισαν κάποιες επαφές με Κύπριους ποδοσφαιριστές και είναι λογικό ότι υπάρχουν σκέψεις και από την ξένη αγορά.

Ο Ανδρέας Παντελή ανέφερε ότι αυτός που θα αποφασίσει για τις κινήσεις που θα γίνουν είναι ο Ρόνι Λέβι, ο οποίος έχει συμβόλαιο

και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το σίγουρο είναι ότι στην Ανόρθωση θα προσπαθήσουν να κάνουν κινήσεις ουσίας, ποιότητας, μέσα σε επιτρεπτά χρονικά περιθώρια. Η επιδίωξη είναι να αποφύγουν τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος και να γυρίσουν σελίδα προς το καλύτερο.

Άλλωστε, ο μεγάλος στόχος είναι η Ανόρθωση να επιστρέψει δυνατή και ισχυρή στη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε αυτήν την προσπάθεια, όπως δήλωσε και ο Ανδρέας Παντελή, θα παίξουν ρόλο και οι προχωρημένες επαφές με τη Cyta. Τις επόμενες μέρες θα καταλήξουν σε συμφωνία κάτι που θα πλησιάζει το 50% του προϋπολογισμού. Τα έσοδα σίγουρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο

Εκτός ο Κολούνγκα
Στον αγωνιστικό τομέα ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή, ο μοναδικός στόχος είναι η νίκη γοήτρου που θα συνδυαστεί και με καλή εμφάνιση. Αυτό είναι το ζητούμενο, ώστε να επιστρέψει ξανά ο ενθουσιασμός στην ομάδα.
Πρόβλημα προέκυψε στην Ανόρθωση, με τον Αντριάν Κολούνγκα στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Ο Ισπανός αποχώρησε με ενοχλήσεις, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για μυϊκό τραυματισμό. Ο Ισπανός θα περάσει σήμερα από MRI, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του. Με αυτά τα δεδομένα, ο Κολούνγκα μάλλον δεν προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα