Ερμής: Απ’ εκεί που σταμάτησε

Η πρόσφατη αφαίρεση έξι βαθμών από τον Αθλητικό Δικαστή σαφώς και δεν αφήνει ανεπηρέαστο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Και το ζητούμενο είναι η ομάδα να δείξει χαρακτήρα, ώστε στο τέλος του φετινού μαραθωνίου να τερματίσει στην πρώτη θέση του Β’ Ομίλου. Αν μη τι άλλο, εάν επιτευχθεί ο στόχος, η διοίκηση θα ρεφάρει από την τιμωρία των 50,000 ευρώ που δέχτηκε, αφού αντίστοιχο είναι το ποσό που θα επιφέρει η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, ο Ερμής βρίσκεται πλέον στο +2 από τη Ν. Σαλαμίνα που ακολουθεί και εξακολουθεί να κρατά

την τύχη του στα δικά του χέρια. Και για να συνεχίσει αυτό, θα πρέπει στις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές να πάρει τους έξι διαθέσιμους βαθμούς, ώστε να μην μπει στη διαδικασία να βλέπει τι κάνουν οι άλλες ομάδες που ακολουθούν.

Το ζητούμενο για την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν είναι να συνεχίσει απ’ εκεί που σταμάτησε. Οι «φτεροπόραδοι» μετρούν δύο σερί νίκες, επί Καρμιώτισσας και Νέας Σαλαμίνας. Σήμερα, ταξιδεύουν στο Τσίρειο, για να αντιμετωπίσουν τον Άρη σε ένα παιχνίδι, όπου ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Όχι γιατί ο αντίπαλος υπερτερεί ως ομάδα, αλλά γιατί χρειάζεται τους τρεις βαθμούς, ώστε να «κλειδώσει» την παραμονή του στην κατηγορία.

Από το σημερινό παιχνίδι, θα απουσιάζει ο Μαρτίνος Χριστοφή λόγω καρτών. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Ντε Βρίσε και Γκραντίν.

Keywords
Τυχαία Θέματα