΄Άρης: Να το τελειώσει

Τον ένα, τουλάχιστον, βαθμό που χρειάζεται για να παραμείνει και μαθηματικά στην κατηγορία θα ψάξει ο Άρης, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του με τον Ερμή. Φυσικά, ο πρωταρχικός στόχος για την ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη θα είναι η νίκη, έτσι ώστε να κλείσει τη χρονιά στη Λεμεσό με τον καλύτερο τρόπο.

Αν τα καταφέρει σήμερα η ομάδα της Λεμεσού, αυτό θα είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα, αφού θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, για να βρούμε τον Άρη στη μεγάλη κατηγορία, για τρεις σερί χρονιές. Γι' αυτό

και η επίτευξη του στόχου θα είναι απαρχή για ακόμα πιο μεγάλες φιλοδοξίες.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο κ. Μαρτίδης έχει το σύνολο των παικτών του στη διάθεσή του, αφού επιστρέφει και ο Άλβαρες που εξέτισε την τιμωρία του. Αυτό σημαίνει ότι οι μόνοι απόντες θα είναι οι Σκούρτης και Παναγή που, όπως είναι γνωστό, δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου. Θα μπορέσει να επιλέξει το καλύτερο δυνατό σχήμα που θα οδηγήσει την ομάδα στη νίκη και θα μετατρέψει τον τελευταίο αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας, σε παιγνίδι χωρίς σημασία. Λογικά, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα η μόνη διαφοροποίηση στο αρχικό σχήμα θα είναι η συμμετοχή του Άλβαρες σε αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα