ΑΕΛ: Ένα βήμα πριν από τη σφραγίδα

Ακόμα και με ήττα, η ομάδα του Μπαλταζάρ εξασφαλίζει την έξοδό της στην Ευρώπη, ωστόσο, στοχεύει μόνο σε νίκη .

Με στόχο τη νίκη που θα της εξασφαλίσει και μαθηματικά την Ευρώπη, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει στην Αρένα την ΑΕΚ. Για τη λεμεσιανή ομάδα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από το τρίποντο, γνωρίζοντας φυσικά τις πολλές και μεγάλες δυσκολίες που θα συναντήσει στη σημερινή αναμέτρηση. Όμως ο τεχνικός της ομάδας Μπρούνο Μπαλταζάρ ζήτησε από τους παίκτες του να τα

δώσουν όλα για τη νίκη, έτσι ώστε να μην περιμένουν από άλλους την εξασφάλιση του μεγάλου φετινού στόχου.

Οι πέντε βαθμοί απόσταση από την Ομόνοια δίνουν στην ΑΕΛ όχι απλώς το προβάδισμα αλλά και τη σιγουριά ότι θα πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Γιουρόπα της νέας περιόδου. Όμως, ο στόχος είναι να τελειώσει σήμερα, έτσι ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την νέα περίοδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας τόνισε στους παίκτες του ότι αν το απόγευμα στην Αρένα παρουσιαστούν με το καλό τους πρόσωπο, έχουν πολλές πιθανότητες να πετύχουν τον σκοπό τους. Βασική προσπάθεια της ΑΕΛ, σήμερα, είναι να μην επιτρέψει στον αντίπαλό της να κάνει το παιγνίδι του.

Η προετοιμασία της λεμεσιανής ομάδας ολοκληρώθηκε χθες. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντόσσα Τζούνιορ, Μίκελ Αρουαμπαρένα, Στυλιανός Παντελή, Παντελής Παντελή, Ανδρέας Κεραυνός και Γιάννης Γερολέμου. Ο Βάσκος επιθετικός έμεινε εκτός, αφού αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του για την Τρίτη και έτσι ισχύει κανονικά η τιμωρία που του επέβαλε ο αθλητικός δικαστής. Θετικό για τον κ. Μπαλταζάρ είναι το ότι υπολογίζει κανονικά στον Λαφράνς που ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με έναν τραυματισμό.

Η πιθανή ενδεκάδα

Σε ό,τι αφορά στην 11άδα αυτή αναμένεται ότι θα είναι: Κάτω από τα δοκάρια ο Ρόμο. Δεξιά ο Αϊρόσα και αριστερά ο Φορτούνα. Λαφράνς και Μιτρέα θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σοάρες, Νικολάου και Πίτι, στα φτερά οι Γεωργιάδης και Μέσκα και στην κορυφή της επίθεσης ο Σάσι. Αν τελικά επιλέξει για την επίθεση τον Μαύρου, τότε ο Σάσι θα αγωνισθεί στο φτερό και ένας εκ των άλλων δύο θα μείνει εκτός βασικού σχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα