Έρχεται για να γίνει «Κύριος» ο Μανζορό

ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Στην Ανόρθωση αναμένουν σήμερα τον Γάλλο, αφού τα βρήκαν με τη Σλάβια

Αν δεν προκύψει κάτι εξαιρετικά απρόοπτο, ο Γάλλος ακραίος επιθετικός Ζερεμί Μανζορό θα ενταχθεί στην Ανόρθωση και το σίριαλ της ενίσχυσης στα φτερά θα ολοκληρωθεί με αίσιο τρόπο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Μανζορό αναμένεται σήμερα στην Κύπρο για να κλείσει και επίσημα. Στην Ανόρθωση δηλώνουν βέβαιοι ότι όλα θα πάνε καλά, ενώ και στη Βουλγαρία σύσσωμα τα ΜΜΕ

κάνουν λόγο για αποχώρηση του 24χρονου παίκτη από τη Σλάβια με προορισμό την Ανόρθωση. Η επιμονή της «Κυρίας» αποφέρει καρπούς.

Η Διοίκηση χθες βράδυ συμφώνησε και με τη Σλάβια. Συμφωνία που προνοεί δανεισμό έξι μηνών, με την Ανόρθωση να έχει δικαίωμα αγοράς τον Ιούνιο. Ο Μανζορό εθεωρείτο εδώ και μέρες ξένο σώμα στη βουλγαρική ομάδα και αυτό διευκόλυνε την κατάσταση. Δεν υπάρχει λοιπόν κάτι που να δείχνει πως το πράγμα μπορεί να στραβώσει, αφού εδώ και μέρες έχει επιτευχθεί και προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Οπότε, λογικά, μέχρι απόψε η Ανόρθωση θα βάλει στο οπλοστάσιό της έναν ταχύτατο και εκρηκτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει και καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα. Ο Μανζορό θεωρείται από τους κορυφαίους ξένους στο βουλγαρικό πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά τον Ανδρέα Κίττο, έχουν απομείνει τα τυπικά για τη μετακίνησή του στην Ανόρθωση. Μάλιστα χθες ο Κύπριος τερματοφύλακας πήγε στο Βοηθητικό της νέας του ομάδας έχοντας την πρώτη γνωριμία τόσο με τον Αντρέ Πάους όσο και με τους νέους του συμπαίκτες. Η συνεργασία της «Κυρίας» με τον Ανδρέα Κίττο θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ετοιμάζει πλάνο νίκης
Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή. Δυο απουσίες μετρά ο Αντρέ Πάους. Οι Πελέ και Μούρα δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ολλανδού προπονητή, καθώς είναι τιμωρημένοι.

Αναγκαστικά θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα έναντι στον Απόλλωνα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κόπριβετς. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Τζανακάκης και στο αριστερό ο Σβεχλέν. Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα αποτελείται από τους Χόλγκερσον και Λαΐφη. Στη μεσαία γραμμή η τριάδα Μαϊσουράτζε-Ορλάντι-Μαρτίνες, με τον τελευταίο να έχει τον ρόλο του επιτελικού μέσου. Στα δυο φτερά της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Κάλβο και Μακρής, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα, και στην κορυφή της επίθεσης ο Εντλοβού.

Φυσικά υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας ο Σβεχλέν, με τον Νούχου να πηγαίνει αριστερά. Αν προτιμήσει αυτό το σενάριο ο Αντρέ Πάους, τότε στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Λαΐφης, με τον Μαρτίνες να πηγαίνει στο δεξί φτερό, τον Μακρή στην κορυφή της επίθεσης και τον Εντλοβού να μένει στον πάγκο ως μια επιλογή.

Μια παραπάνω
Σε ό,τι αφορά την προϊστορία της αναμέτρησης με τον Ερμή, η ομάδα της Ανόρθωσης έχει μια νίκη περισσότερη. Συγκεκριμένα, τρεις μετρά η «Κυρία», δυο ο Ερμής, ενώ ένας αγώνας έληξε ισόπαλος.

Η Ανόρθωση στους επτά αυτούς αγώνες σημείωσε 11 τέρματα και δέχθηκε τέσσερα.
2014-09-21 ΕΡΜΗΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-0
2014-05-07 ΕΡΜΗΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-2
2013-12-15 ΕΡΜΗΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-0
2012-02-26 ΕΡΜΗΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-1
2011-01-28 ΕΡΜΗΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3-0
2009-08-30 ΕΡΜΗΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-0

Keywords
Τυχαία Θέματα