Είναι ξανά μαζί η Παλαιολόγου με τον Πάριο;

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και απάντησε για τα τελευταία δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι ζευγάρι ξανά με τον Γιάννη Πάριο.

Φλερτ υπάρχει στη ζωή σου;

«Όχι, τίποτα. Ήταν που ήταν περίεργη η κατάσταση , τώρα με την κρίση απόγινε. Κανείς δεν έχει διάθεση, όχι να φλερτάρει, αλλά και να βγει από το σπίτι του».

Έχεις κάποια στάνταρ που θα ήθελες να πληροί ο επόμενος σύντροφός σου;

«Θα ήθελα να έρθει ένας άνθρωπος με κατανόηση για όλο αυτό που είμαι. Δεν είναι εύκολο για έναν σύντροφο να είσαι καλλιτέχνης.

Έχουμε ιδιαίτερες ζωές και ανησυχίες, δεν είμαστε τα πιο εύκολα πλάσματα στον κόσμο. Θα ήθελα λοιπόν να με αγαπήσει για αυτό που είμαι. Να υπάρχει ερωτικό δέσιμο μεταξύ μας, πέρα από οτιδήποτε άλλο. Πραγματικά θα ήθελα να είναι ο σύντροφος της ζωής μου αυτή τη φορά».

Μετά το διαζύγιό σου με τον Βαγγέλη Μητρογιάννη σε γοήτευσε κάποιος;

«Κανείς. Για να με γοητεύσει κάποιος σημαίνει, να βγεις, να γνωρίσεις. Εγώ το τελευταίο διάστημα το μόνο που έκανα ήταν οκτάωρες πρόβες, είχα παράλληλα και τον μονόλογο «Επάγγελμα πόρνη», πήγα και στις Βρυξέλλες για παράσταση. Γενικά ήμουν όλη την ημέρα μεταξύ σπιτιού και θεάτρου. Δεν μπορεί να έρθει κανένας άντρας ουρανοκατέβατος».

Keywords
Τυχαία Θέματα