Επιτελείο Παπαδόπουλου: Ο Νίκος Αναστασιάδης παραπλανά

Σε Ανακοίνωση Τύπου, το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου αναφέρθηκε στο ζήτημα του κουρέματος, σημειώνοντας ότι ο κ. Αναστασιάδης δεν πρόκειται να αποκαταστήσει όσους πλήγηκαν.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Είναι φανερό ότι ο κ. Αναστασιάδης και το επιτελείο του προσπαθούν με προχειρότητες και αντιφάσεις να ξεγελάσουν τον κυπριακό λαό, τρεις μόλις μήνες πριν από τη λήξη της θητείας τους.

Είναι επίσης φανερό ότι ο κ. Αναστασιάδης δεν πρόκειται να αποκαταστήσει όσους πλήγηκαν από το «κούρεμα» που ο ίδιος επέφερε το 2013.

Απόδειξη τούτου, είναι ότι δεν έκανε απολύτως τίποτε

για τεσσεράμισι χρόνια, ενώ τις τελευταίες βδομάδες προχωρεί σε πρόχειρες και αντιφατικές ενέργειες, που απλώς επιβεβαιώνουν την αναξιοπιστία του.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι:

Αρχές Οκτωβρίου είχε πρόθεση να καταργήσει το Ταμείο Αλληλεγγύης που είχε ιδρυθεί το 2013.

Λίγες βδομάδες μετά, άλλαξε γνώμη και έφερε στη Βουλή συμπληρωματικό προϋπολογισμό, στον οποίο περιέχονται 25 εκατομμύρια ευρώ για το Ταμείο Αλληλεγγύης το οποίο επρόκειτο να καταργήσει.

Όμως, ο κ. Αναστασιάδης συνειδητά απέκρυψε ότι ο σκοπός του εν λόγω Ταμείου δεν περιλαμβάνει οποιαδήποτε πρόνοια στήριξης των «κουρεμένων». Αυτή η συνειδητή απόκρυψη, επιβεβαιώνει ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Αναστασιάδη είναι να εξαπατήσει τους πολίτες.

Αντίθετα, ο Νικόλας Παπαδόπουλος έχει καταθέσει τροποποιητική πρόταση νόμου, με την οποία καταγράφονται συγκεκριμένοι πόροι ενίσχυσης του Ταμείου, καθώς και αλλαγή του σκοπού του, ώστε να προβλέπεται ρητά αποζημίωση των «κουρεμένων». Πρόταση, την οποία ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, ως επιτελάρχης του κ. Αναστασιάδη, αρνείται να θέσει προς συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα