Διαψεύδουν οι μαθητές ξυλοκόπημα καθηγητή σε αγώνα βόλεϊ

Δεν επιβεβαιώνει ο Πρόεδρος του μαθητικού συμβουλίου του Λυκείου Πολεμιδιών την είδηση περί ξυλοδαρμού καθηγητή, που κατήγγειλε με ανακοίνωσή της η ΟΕΛΜΕΚ.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των μαθητών του εν λόγω σχολείου, Ηλία Κκάμαρη, όντως υπήρξε περιστατικό αναστάτωσης μεταξύ καθηγητή και σχολείου, χωρίς όμως να ασκηθεί βία.

Όλα συνέβησαν την προηγούμενη βδομάδα, κατά τη διάρκεια αγώνα πετόσφαιρας μεταξύ σχολείων

της Λεμεσού.
Ενώ βρισκόταν σ’ εξέλιξη ο αγώνας, μαθητής βγήκε εκτός του κλειστού γηπέδου για να καπνίσει, όπως παραδέχεται και ο ίδιος στο Sigmalive.

Ο καθηγητής, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του μαθητικού συμβουλίου του Λυκείου Πολεμιδιών, μόλις είδε τον μαθητή να βγαίνει εκτός της αίθουσας, κινήθηκε εξοργισμένος προς τον μαθητή, ζητώντας μ’ έντονο ύφος εξηγήσεις.

Ο μαθητής αντέδρασε και ακολούθησε έντονη λεκτική αντιπαράθεση. Σύμφωνα με τον Ηλία Κκάμαρη, το μόνο που έκανε ο μαθητής ήταν να σπρώξει την πόρτα του κλειστού γηπέδου, για να ξαναπεράσει εντός του γηπέδου, προσπερνώντας τον καθηγητή που τον εμπόδιζε.

Οι μαθητές υποστηρίζουν ότι μάρτυρας στο περιστατικό ήταν ακόμα ένας καθηγητής, καθώς και δεκάδες μαθητές, τους οποίους επικαλούνται για ν' αποδείξουν ότι δεν υπήρξε περιστατικό σωματικής βίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα