Κλειστοί δρόμοι σε Λάρνακα και Λεμεσό

Σε ανακοίνωση, το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων αναφέρει αναλυτικά ποιοι δρόμοι θα επηρεαστούν από οδικά έργα και εκδηλώσεις σε περιοχές της Λάρνακας και της Λεμεσού.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

1. Εργασίες περιοδικής συντήρησης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου – Λάρνακας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη, 30/11/2017 και την Παρασκευή, 1/12/2017, από τις 19:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης

του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Παραλιμνίου – Λάρνακας από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Παραλίμνι – Λάρνακα, σε απόσταση 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

2. Εργασίες περιοδικής συντήρησης οδοστρώματος στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο, 2/12/2017 και ώρα 16:00 μέχρι την Κυριακή 3/12/2017 και ώρα 19:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του παραλιακού δρόμου Λάρνακας από τον Αστυνομικό σταθμό Ορόκλινης μέχρι το ξενοδοχείο Beau Rivage, συνολικού μήκους 2χλμ. περίπου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ως επί το πλείστον στους παράλληλους υπηρεσιακούς δρόμους. Όπου δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, θα κλείνουν εναλλάξ οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με προσωρινά φώτα τροχαίας.

3. Εκδήλωση εντός της κοινότητας Ξυλοτύμβου στις 2/12/2017

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, το Σάββατο, 2/12/2017, μεταξύ των ωρών 15:30 – 20:00, εντός της κοινότητας Ξυλοτύμβου θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, η Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ από το κοινοτικό συμβούλιο μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φώτη Πίττα και Γρίβα Διγενή και η οδός Λουκή Ακρίτα από το Κοινοτικό Συμβούλιο μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Κυπριανού θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

4. Εκδήλωση εντός της κοινότητας Ξυλοτύμβου στις 3/12/2017

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή, 3/12/2017 μεταξύ των ωρών 09:30 – 11:00, εντός της κοινότητας Ξυλοτύμβου θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, η Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ από τη συμβολή της με την οδό Ανδρέα Σουρουκλή μέχρι τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

5. Εκδήλωση στην Αραδίππου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Κυριακή, 3/12/2017, μεταξύ των ωρών 15:00 – 18:30, στην Αραδίππου θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, η Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ από το μνημείο Ηρώων μέχρι τη συμβολή της με την οδό 1ης Απριλίου και η οδός 1ης Απριλίου από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βασιλέως Παύλου θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

6. Εργασίες συντήρησης υφιστάμενου μετρητή κυκλοφοριακής ροής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:30, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου παρά τον ζυγιστικό σταθμό Μαντριών θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης υφιστάμενου μετρητή κυκλοφοριακής ροής.

Οι εργασίες θα διεξάγονται στο οδόστρωμα στις δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου (Α6) με κατεύθυνση προς Πάφο. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, μήκους 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα