Επ.Αναστασιάδη: Καθοριστική συνεργασία για EastMed

Καθοριστική είναι η συνεργασία της Κύπρου με τα γειτονικά κράτη καθοριστική για τον αγωγό EastMed δηλώνει σε γραπτή του ανακοίνωση το Επιτελείο του ΠτΔ και υποψήφιου για την Προεδρία Νίκου Αναστασιάδη.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η συνεργασία της Κύπρου με τα γειτονικά κράτη θα είναι πράγματι

καθοριστική για τον αγωγό EastMed με την Ευρωπαϊκή Ένωση να έχει αναβαθμισμένο και ενισχυμένο ρόλο αφού μια τέτοια προοπτική αφορά άμεσα την ενεργειακή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση συμβάλει ουσιαστικά και εμπράκτως στην ανάπτυξη του διαλόγου ανάμεσα στα κράτη της περιοχής.

Τα μνημόνια συναντήληψης που έχουν υπογραφεί ακριβώς αυτό το σκοπό εξυπηρετούν αφού έχουν αποτελέσει την προεργασία για το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα με πρωτοβουλία της κυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη και έχουν αναβαθμιστεί με τέτοιο τρόπο που η Κυπριακή Δημοκρατία να λειτουργεί ως κεντρικός άξονας συνεργασίας και σταθερότητας στην περιοχή.

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η στρατηγική και πολιτική της κυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη αποδίδει και πάνω σε αυτή τη βάση πρέπει να συνεχίσουμε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα