Επ. Μαλα: «Εξαφανίζονται» φάκελοι στο Τμ. Εφ. Φορολογίας

Σε δήλωση της η Ειρήνης Χαραλαμπίδου, Εκπρόσωπος Τύπου Εκλογικού Επιτελείου Σταύρου Μαλά, αναφέρθηκε στο Τμήμα Φορολογίας και κατηγόρησε ότι «εξαφανίζονται» φάκελοι.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Το ελάχιστο που οι φορολογούμενοι πολίτες απαιτούν είναι ίση μεταχείριση και ειδικά όσον αφορά στις υποχρεώσεις τους έναντι στο κράτος. Δεν μπορεί κάποιων ισχυρών και προνομιούχων οι φάκελοι στο τμήμα εφόρου φορολογίας, να «εξαφανίζονται» σε συρτάρια , να μην επιτρέπεται πρόσβαση σε αυτούς ανώτερων αξιωματούχων του τμήματος φορολογίας

και να αποφασίζει ένα και μόνο πρόσωπο ποιος ελέγχεται και ποιος όχι.

Επιβάλλεται να υπάρχουν θεσμοθετημένες διαδικασίες , αντικειμενικά κριτήρια αν το ζητούμενο είναι να είμαστε πειστικοί ότι υπάρχει ισονομία.

Το τμήμα φορολογίας θα έπρεπε να αποτελεί την αιχμή του δόρατος για πάταξη της φοροδιαφυγής. Μετά από πέντε χρόνια διακυβέρνησης έχουν αποτύχει και σε αυτό.

Δηλώσεις για εισροές εκατομμυρίων της κυβέρνησης δια του Υπουργού Οικονομικών υπήρξαν πολλές και κατ’ επανάληψη αλλά εκατομμύρια δεν είδαμε.

Επιβάλλεται να επιδειχθεί ισχυρή πολιτική βούληση για αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Τα δημόσια έσοδα στηρίζουν αναπτυξιακούς σχεδιασμούς και σίγουρα δεν μπορεί να εισπράττουμε από τους συνεπείς και υπεύθυνους πολίτες και να αφήνουμε μια μερίδα προνομιούχων στο απυρόβλητο , ή στο «συρτάρι»!

Keywords
Τυχαία Θέματα