ΝΙΚΟΛΑΣ 2018: Υπερασπιστής του Αναστασιάδη το ΑΚΕΛ

Για υπεράσπιση του Νίκου Αναστασιάδη και απενεχοποίηση της Τουρκίας, κατηγορεί το ΑΚΕΛ το Επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου. Ακολουθεί ολόκληρη ανακοίνωση:

Κάθε φορά που ο Νικόλας Παπαδόπουλος και οι δυνάμεις της Αλλαγής αποκαλύπτουν ή αναδεικνύουν τις πολλές και επικίνδυνες υποχωρήσεις του κ. Αναστασιάδη, η ηγεσία του ΑΚΕΛ

σπεύδει με ιδιαίτερο ζήλο να τον υπερασπιστεί και να επιβεβαιώσει ότι η ταύτισή της με την αποτυχημένη στρατηγική του κ. Αναστασιάδη παραμένει.


Εξίσου όμως αρνητική είναι και η επιμονή της ηγεσίας του ΑΚΕΛ να κατηγορεί όσους διαφωνούν με την πολιτική του κ. Αναστασιάδη για «μαξιμαλιστικές» θέσεις ή για «στείρα άρνηση». Η επιμονή αυτή της ηγεσίας του ΑΚΕΛ είναι συμβατή με το μύθευμα που καλλιεργείται τα τελευταία χρόνια ότι «η Τουρκία θέλει λύση και το πρόβλημα είναι οι “μαξιμαλιστές” Ελληνοκύπριοι που δεν θέλουν».

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος προτείνει στον Κυπριακό λαό μια Νέα Στρατηγική, με συγκεκριμένα και υλοποιήσιμα μέτρα. Μια Νέα Στρατηγική που βασίζεται στη βούληση των Ελληνοκυπρίων. Μια Νέα Στρατηγική που κρίνει την Τουρκία ως υπεύθυνη για τη μη-λύση. Μια Νέα Στρατηγική πολύ διαφορετική από την αποτυχημένη στρατηγική που εφάρμοσε ο κ. Αναστασιάδης με την στήριξη των κυρίων Άντρου Κυπριανού και Σταύρου Μαλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα