"Aπαγορεύεται να χάσουμε βαθμούς" (ηχητικό)

"Παραδοσιακά τα παιχνίδια με τη Δόξα είναι δύσκολα", δήλωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο, ενώ ενημέρωσε ότι απαγορεύεται να χάσουν βαθμούς.

"Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, ο χρόνος κυλάει, τα παιχνίδια έρχονται. Δεν μπορούμε να λέμε με αν, υποθετικά δεν προχωράς στη ζωή σου. Έχουμε αγώνα την Κυριακή και βλέπουμε μπροστά. Τα υπόλοιπα είναι για τους φιλάθλους και για μέσα ενημέρωσης. Παραδοσιακά τα παιχνίδια με τη Δόξα είναι δύσκολα. Προέρχεται από ανεπιτυχή αποτέλεσμα και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες. Τα παιχνίδια με τη Δόξα αποτελούν πόλο

έλξης. Ο κόσμος θα έρθει, απαγορεύεται να χάσουμε βαθμούς. Η δύναμή μας στο πρωτάθλημα, είναι η προσέγγιση εντός και εκτός αντιπάλου.

Για τον Ζάντερ: Υπάρχουν ακόμη δύο προπονήσεις, τα πάντα είναι ρευστά. Θα δούμε τι συμβαίνει με Πιτιάν και με Κολιτς στις τελευταίες προπονήσεις.

Δεν υπάρχει ιδιαίτερη προπώληση, θα υπάρχουν εισιτήρια στα εκδοτήρια. Επειδή είναι Κυριακή και σε καλή ώρα, πιστεύω θα έχουμε αρκετό κόσμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα