Ενοχλημένη η Λευκωσία από τις δηλώσεις Ακιντζί(VIDEO)

Ενοχλημένη εμφανίζεται η Λευκωσία από την ρητορική Ακιντζί, ακόμη και μετά τη συνάντηση του με τον Γενικό Γραμματέα και πριν ακόμη ληφθούν οι αποφάσεις Γκουτέρες για τα περαιτέρω βήματα.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως,  «μέχρι σήμερα, θα έχετε παρακολουθήσει ότι ουδέποτε έχω εμπλακεί σε ένα κατηγορητήριο εναντίον του κ. Ακιντζί για σωρεία υπαναχωρήσεων που μέχρι σήμερα καταγράφονται, προσπαθώντας να κρατήσω ένα κλίμα καλής και φιλικής σχέσης.»   

Πρόσθεσε πως, «επιβεβαιώθηκαν

κατά την πρώτη μέρα άφιξης της κας Λουτ, την οποίαν είχαμε ενημερώσει για τις συγκλίσεις που είχαμε πετύχει και η οποία ετοίμασε μια σύντομη κατά τη δική μας επιθυμία δήλωση.Πέραν τούτου, αν κάποιοι υπαναχωρούν, αν κάποιοι θέλουν να τεθούν προαποφασισμένες θέσεις, λυπούμε πάρα πολύ αλλά δεν μπορώ να συμβαδίσω».   

Και αυτά ενώ ο Ακιντζί επέμεινε και σήμερα κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα στην επιθετική ρητορτική.

«Ο Νίκος Αναστασιάδης δεν έχει θετική συμπεριφορά και κατηγορεί εμάς. Ο ΓΓ δεν θέλει μια νέα αποτυχία. Ούτε εμείς θέλουμε μια διαδικασία ανοιχτού τέλους, αλλά μια καλά προετοιμασμένη διαδικασία που θα έχει αποτέλεσμα», ανέφερε σε δηλώσεις του κατά την άφιξή του από τη Νέα Υόρκη.

Στο μεταξύ, ακόμη δεν υπήρξε από τη Νέα Υόρκη ενημέρωση για τις προθέσεις του Γενικού Γραμματέα.

Μετά από αυτή την ενημέρωση, για τους σχεδιασμούς δηλαδή του Γενικού Γραμματέα, θα συγκληθεί και συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:


 

Keywords
Τυχαία Θέματα