Τ.Ντολ:"Πρέπει να είμαστε γενναίοι,είναι σημαντικό να παίξουμε ως ομάδα"

Δηλώσεις στη διάσκεψη τύπου για τον αγώνα με τη Σεβίλλη έκανε ο Τόμας Ντολ που απάντησε για τα ζητήματα που υπάρχουν στην ομάδα,μίλησε για το πως προετοιμάστηκαν οι παίκτες του και για τους τομείς που πρέπει να παίξουν καλύτερα.

Αναλυτικά:

- Πως προετοιμάσατε την ομάδα για το αυριανό παιχνίδι

"Σε αυτά τα παιχνίδια δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερο κίνητρο. Όλοι οι παίχτες είναι έτοιμοι απέναντι σε μια φοβερή ομάδα. Είναι σημαντικό να παίξουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο. Να έχουμε θάρρος. Είδαμε τα βίντεο, κάναμε την ανάλυση μας και θα είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα".

Αν το αποτέλεσμα με τη Ντουντελάνζ βάζει πίεση στην ομάδα

"Δεν εξασκεί περαιτέρω πίεση. Δεν ασχολούμαστε με τη Ντουνελάνζ. Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε καλό αγώνα και να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος. Βλέπω στους παίχτες μου ότι είναι χαρούμενοι που θα παίξουν αύριο και είμαστε έτοιμοι".

- Σε ποιους τομείς πρέπει να παίξει καλύτερα

"Αύριο το πιο σημαντικό είναι να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις. Έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές και ανεβάζει τα μπακ αρκετά ψηλά. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να έχουμε την κατοχή και να δημιουργήσουμε φάσεις. Να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας".

- Χθες είδαμε ένα απίστευτο αποτέλεσμα στο Λονδίνο και ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε περήφιμα σε κάποιες δύσκολες έδρες. Πόσο εύκολο είναι να βγει αυτός ο εαυτός και στο αυριανό παιχνίδι.

"Είναι πολύ σημαντικό να μπούμε με πίστη στον αγώνα. Πρέπει να είμαστε γενναίοι για να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Οι 11 που θα ξεκινήσουν γνωρίζουν ότι πρέπει να αμυνθούν πολύ καλά. Να πιστεύουμε στην απόδοση μας, εγώ πιστεύω σε αυτούς. Είναι μια καινούργια αρχή".

- Να περιμένουμε με αμυντική διάθεση τον ΑΠΟΕΛ;

"Να πιέσουμε ψηλά; Είναι σημαντικό να παίξουμε ως ομάδα, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Μου αρέσει η ομάδα να έχει την κατοχή, αλλά σε κάποια παιχνίδια γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις. Να κερδίσουμε τις μονομαχίες και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Γνωρίζουμε ότι θα έχει φοβερή ατμόσφαιρα".

Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς

- Το γήπεδο αυτό προσφέρει ξεχωριστή ατμόσφαιρα

"Γνωρίζουμε ότι είναι ξεχωριστό και είμαστε προετοιμασμένοι. Ήρθαμε για να κάνουμε καλή δουλειά και θέλουμε να παίζουμε στα καλύτερα στάδια"

- "Είναι εντελώς διαφορετικός αγώνας ο αυριανός και πρέπει να έχουμε διαφορετικό πνεύμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα