Ράγιος λαμπρός την οδηγεί!

Με έναν Ράγιος σε μεγάλα κέφια η Ανόρθωση ξεπέρασε και το εμπόδιο του Απόλλωνα με 3-1 στο Αντώνης Παπαδόπουλος για τον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής.Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη "Μεγάλη Κυρία" ήταν ο Ράγιος ο οποίος σημείωσε 2 γκολ (25',43') και μία ασίστ στο γκολ του Γκαλίτσιου (65')Το γκολ του Απόλλωνα πέτυχε ο Γκακπέ στο 85'.Τρένο χωρίς σταματημό η Ανόρθωση έφτασε

τις 3 νίκες σε 4 παιχνίδια και έπιασε την Ομόνοια στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς. Στον αντίποδα ο Απόλλωνας συνέχισε τις απογοητευτικές του εμφανίσεις και έφυγε για ακόμα ένα ντέρμπι χωρίς νίκη, ενώ δέχθηκε τη δεύτερη του ήττα σε 4 παιχνίδια.

•Δείτε το live του αγώνα.

Καλύτερα μπήκε στον αγώνα η Ανόρθωση όπου με την βοήθεια του κόσμου της έβαλε πίεση και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Αρτυματά στο 8ο λεπτό,μετά από φάουλ του Ράγιος και κεφαλιά του Κύπριου μέσου.Η Ανόρθωση εξαργύρωσε την υπεροχή της στο παιχνίδι στο 25' με γκολ του Ράγιος.Μετά από ωραία συνεργασία του Σαντίκ και του Καλτσά,τελικός αποδέκτης ήταν ο Ράγιος που σε πολύ κοντινή απόσταση από το τέρμα έκανε το 1-0.

Αλλαγή στην αλλαγή ο Απόλλωνας

Στο 43' η Ανόρθωση διπλασίασε το δείκτη του σκορ ξανά με τον Ράγιος,ο οποίος με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μολ. Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με ένα σημαντικό προβάδισμα 2 τερμάτων με τον Ράγιος να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης όντας σκόρερ και των δύο γκολ της ομάδας του.

Οι έντονες αντιδράσεις από τους φίλους του Απόλλωνα

Το δεύτερο ημίχρονο δεν άρχισε το ίδιο καλά και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 62' για να δούμε την πρώτη καλή ευκαιρία του Απόλλωνα,με τον Γιαννιώτα που σούταρε και απέκρουσε ο Λόρια. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο 65' με τον Γκαλίτσιο.Από κόρνερ του Ράγιος ο Ελλαδίτης αμυντικός αν και πεσμένος στο έδαφος σκόραρε και σημείωσε το 3-0.Στο 85' ο Απόλλωνας πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Γκακπέ που σκόραρε με δυνατό σουτ. Στα τελευταία λεπτά η Ανόρθωση διατήρησε εύκολα το υπέρ της σκορ και πήρε την νίκη με 3-1.

• Το πρώτο του Ράγιος

• Η γκολάρα του Ράγιος

• Το γκολ του Γκαλίτσιου

Keywords
Τυχαία Θέματα