Έλιωσε το κεφάλι της με σκεπάρνι!

Νύφη σκότωσε την πεθερά και μετά αυτοκτόνησε
Αφότου κτύπησε θανάσιμα την πεθερά της, η νύφη κάθισε σε καρέκλα και κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στη Γερμασόγεια, στη Λεμεσό. Νύφη φέρεται να σκότωσε τη πεθερά της και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Πρόκειται για τις Ζινάιτα Χαραλάμπους (δράστις και αυτόχειρας), 56 ετών, από τη Γεωργία, και την Ευανθία Χαραλάμπους (θύμα), 61 ετών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η νύφη φέρεται να πολτοποίησε το κεφάλι της πεθεράς με σκεπάρνι, ενόσω εκείνη κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο της οικίας τους. Στη

συνέχεια, η 56χρονη φέρεται να κάθισε σε μια καρέκλα στην κουζίνα και κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών, προκαλώντας τον θάνατό της.

Βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι
«Η 61χρονη βρέθηκε στο κρεβάτι νεκρή με χτυπήματα στο κεφάλι και η 56χρονη βρέθηκε στην κουζίνα, επίσης νεκρή, να κάθεται σε καρέκλα», δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννης Σωτηριάδης.

Τις δύο γυναίκες εντόπισε νεκρές ο σύζυγος και υιός τους, Ελληνοκύπριος, 44 ετών, γύρω στις δύο μετά το μεσημέρι. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτονικών προσώπων, βγήκε στο δρόμο σε κατάσταση πανικού και φώναζε για βοήθεια. Υπέστη νευρικό κλονισμό και διακομίσθηκε χθες στο νοσοκομείο για περίθαλψη. Σύμφωνα με τον Γιάννη Σωτηριάδη, εντοπίστηκε αιχμηρό εργαλείο με αίματα στον κάλαθο των αχρήστων, έξω από την κουζίνα και εκτιμάται πως πρόκειται για το φονικό όπλο.

Στη σκηνή του εγκλήματος μετέβησαν μέλη της εγκληματολογικής υπηρεσίας και οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους. Από την αυτοψία διαφάνηκε πως ο θάνατος των γυναικών επήλθε δύο με τρεις ώρες προτού εντοπιστούν, δηλαδή γύρω στις έντεκα με δώδεκα χθες το μεσημέρι.

Λάμβαναν δημόσιο βοήθημα
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 56χρονη δράστις αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και επέδειξε στο παρελθόν επικίνδυνες συμπεριφορές, για τις οποίες ενημερώθηκαν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και η Αστυνομία. Σε μια από αυτές τις περιπτώσεις, η 56χρονη φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά τον σύζυγό της. Η Αστυνομία διερευνά και μαρτυρίες γειτονικών προσώπων ότι ξεσπούσαν συχνά καβγάδες μεταξύ των δύο γυναικών. Η συγκεκριμένη οικογένεια, λόγω οικονομικών προβλημάτων, είναι λήπτρια δημοσίου βοηθήματος από το Γραφείο Ευημερίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα